Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου από ομάδα Οδοντιάτρων του Πανεπιστημίου Αθηνών


Το Μεταπτυχιακό Τμήμα Παιδοδοντιατρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με υπεύθυνη την καθηγήτρια και διευθύντρια του Εργαστηρίου, κυρία Λίζα Παπαγιαννούλη στα πλαίσια του προγράμματος «Οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών προσχολικής ηλικίας της ΕΛΕΠΑΠ», στις 24/10/2014 επισκέφθηκαν το Παράρτημά μας  στο Αγρίνιο.


Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Παιδοδοντίατρος κύριος Ανδρέας Αγουρόπουλος και συνεργάτιδά του η ειδικευόμενη στην Παιδοδοντιατρική, Οδοντίατρος κυρία Κατερίνα Τζουανάκη.

Οι δύο επιστήμονες εξέτασαν σαράντα (40) παιδιά με νευροαναπτυξιακές διαταραχές, ενημέρωσαν τους γονείς σε θέματα φροντίδας του στόματος των παιδιών τους και έκαναν τις ανάλογες συστάσεις σε ορισμένες περιπτώσεις για περαιτέρω διερεύνηση. Η ομάδα μάλιστα είναι στη διάθεσή μας σε περιπτώσεις παιδιών που χρειάζονται εξειδικευμένη οδοντιατρική αποκατάσταση, αν αυτή δεν γίνεται στην περιοχή μας.

Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, το προσωπικό, οι γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ευχαριστούμε θερμά τους εξαίρετους επιστήμονες που αγκάλιασαν τα παιδιά μας και τα προσέγγισαν με τόση αγάπη.

Ευχαριστούμε επίσης την κυρία Παπαγιαννούλη που επέλεξε το παράρτημά μας για την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος.

        Ο Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος                   Λαμπρινή Κολοβού

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια και την ανιδιοτέλειά τους!
Υπάρχει κάποιος γιατρός από εδώ http://www.doctoranytime.gr/s/Odontiatros/ATHINA που συμμετείχε;

Read more: Go to TOP and Bottom