Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η συνομιλία Ξουλίδου με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει-Αιχμές Καμμένου για τον Μηταράκη (βίντεο)

Μηταράκης: Ο Καμμένος έχει παθολογική εμμονή μαζί μου

Ένα απόσπασμα της συνομιλίας της κ. Ξουλίδου με αυτόν που αποπειράθηκε να την δωροδοκήσει παρουσίασε η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο απόσπασμα αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Καλησπέρα, εύχομαι να είστε καλά. Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας είπα κάποτε;

Καλησπέρα, αγαπητή μου φίλη. Θυμάσαι τι σου είχα πει; Επιχείρησαν να χρηματίσουν βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος, άφησε αιχμές εναντίον του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν στοιχεία σε σχέση με την εμπλοκή του κυρίου αυτού με τη ΝΔ και με το συγκεκριμένο υπουργό».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Μηταράκης: Ο Καμμένος έχει παθολογική εμμονή μαζί μου

«Ο Πάνος Καμμένος έχει παθολογική εμμονή μαζί μου εδώ και καιρό. Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο άνθρωπο», απάντησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης σε τηλεοπτική του παρέμβαση, σχετικά με τον άνθρωπο που φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την κ. Ξουλίδου με σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, απαντώντας παράλληλα στα όσα είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, νωρίτερα, ότι ο κ. Μηταράκης και ο κ. Γεωργιάδης τον γνωρίζουν, καθώς υπήρξε και επικεφαλής εκδήλωσης του υφυπουργού Ανάπτυξης.

«Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθούν στο Facebook και από το twitter», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης ενώ σημείωσε ότι

«Δεν γνωρίζω ότι ήταν επικεφαλής μίας εκδήλωσης. Οι συνεργάτες μου είναι συγκεκριμένοι, τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom