Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


Με απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς-εκεί όπου παραπέμφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του εφοπλιστή και εκατομμυριούχου-όπως λένε-μεγαλοεπιχειρηματία του τόπου, Ευάγγελου Μαρινάκη, μου απαγορεύτηκε να αναφέρομαι σε υποθέσεις και δικογραφίες του εν λόγω προσφεύγοντος. Η απόφαση ελήφθη από την ανεξάρτητη Πρωτοδίκη-Δικαστή Πειραιώς.

Ο κ.Μαρινάκης είχε προσφύγει -μέσω του συνηγόρου του
Βασίλη Δημακόπουλου(πρώην ή και νυν, το αγνοούμε)συνηγόρου του καταζητούμενου(τρόπος του λέγειν)από τις ελληνικές αρχές, μεγαλοδοσίλογου της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου και ζητούσε να σταματήσω να αναφέρομαι σε δικογραφίες που τον εμπλέκουν στην υπόθεση που διερευνά ο εισαγγελέας Κορρέας για τα “στημένα παιχνίδια”.

Από όσα με ενημέρωσαν οι συνήγοροι μου, η πρωτοδίκης ήταν “αμερόπληπτη, αντικειμενική και πάνω από όλα έδειχνε να αγνοεί το ονοματεπώνυμο, Μαρινάκης”. Άρα εξακολουθώ να συντάσσομαι και να υπερασπίζομαι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τις αποφάσεις της.

Στον κ.Μαρινάκη ως επίλογο(μέχρι τις 9 Δεκεμεβρίου που θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα μετά την προσωρινή διαταγή), θα του θυμίσω κάτι που είχε πει ο συνάδερφος του-μύθος του εφοπλστικού κόσμου, καθηγητής Στρατής Ανδρέαδης(ελπίζουμε να τον έχει ακουστά ο κύριος Μαρινάκης). Όταν ο Τύπος άρχισε να του την “πέφτει” για τα τότε γνωστά σκανδαλα και τις διαπλοκές με τη Χούντα, ο Ανδρέαδης εισήχθη στον Ευαγγελισμό, λέγοντας: “Καλύτερα να κάνεις τον άρρωστο σε τέτοιες περιπτώσεις παρά να τα βάζεις με τους δημοσιογραφους που αποκαλύπτουν κάτι που δείχνει ότι στην αυτοκρατορία κάτι δεν πηγαίνει καλά”.

Αυτά λοιπόν κύριε Μαρινάκη. Εις το επανιδείν…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ , ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος και αμίμητος Τζίμης Πανούσης…

Στέφανος Χίος

Αφορμή γι' αυτή την απόφαση στάθηκε το δημοσίευμα:ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Eντολές” Μαρινάκη στον εκδότη Ν.Χατζηνικολάου

Να σημειώσουμε ότι αποσπάσματα από την ίδια δικογραφία με ονόματα και τηλεφωνικούς διαλόγους έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και site,ενώ δεν υπάρχει εκπομπή του Κυριακού Θωμαϊδη στο ΣΚΑΪ που να μην διαβάζεται κι ένα απόσπασμά της.Παντού έχουν αναφερθεί ονόματα και κανένας δεν σκέφτηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να φιμώσει τον Τύπο,εκτός του κυρίου Μαρινάκη.... 
Διαβάστε την παραπάνω ανάρτηση και θα καταλάβετε το γιατί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom