Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ρόδος: Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία της γιαγιάς από τα εγγόνια της

Οι καταθέσεις, οι αντιφάσεις και η στρατηγική των δραστών!

Η δολοφονία της 69χρονης από τα εγγόνια που μεγάλωσε, για μία τηλεόραση που πούλησαν για 150€, συγκλονίζει και σήμερα το νησί...

Ποινικές διώξεις για ληστεία από κοινού και για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε χθες το βράδυ (05-11-2014) η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στα δύο εγγόνια της 69χρονης χήρας Ο.Γ. που δολοφονήθηκε στο σπίτι που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, στην περιοχή του Ασγούρου, για να της κλέψουν την τηλεόραση...

Στον εγγονό ασκήθηκε επιπροσθέτως ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία γιατί μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκε ένα περίστροφο κρότου αλλά και για διάθεση προϊόντων εγκλήματος διότι ήταν εκείνος που πώλησε την τηλεόραση προς 150€.

Σε δύο κατοίκους της Ρόδου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η 69χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός άνδρα που διαμένει στη Φινλανδία και μιας γυναίκας, τροφίμου των φυλακών της Θήβας, μετά από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών.

Τα δύο παιδιά της τελευταίας, από διαφορετικούς γονείς, φέρονται, σύμφωνα με τη δικογραφία, που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να αφαίρεσαν την τηλεόραση της γιαγιάς τους για να εξασφαλίσουν από την πώληση τους 150 ευρώ!

Η εγγονή της, ηλικίας 29 ετών, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει λάβει φαρμακευτική αγωγή στο παρελθόν, τελούσε υπό την επίβλεψη και την φροντίδα του θύματος. Φέρεται να ήταν εκείνη, που συνέδραμε με την μικρή της σύνταξη στα έξοδα της διαβίωσης της και το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την κατάθεση του αδελφού και συγκατηγορούμενου της, ηλικίας 26 ετών, είχε προστριβές μαζί της γιατί της ζητούσε οικονομική βοήθεια την οποία αδυνατούσε να της δώσει.


Η προανάκριση για την υπόθεση ήταν επεισοδιακή. Τα δύο αδέλφια δίνουν δύο διαφορετικές εκδοχές για το έγκλημα και ο ένας ρίχνει στον άλλο την ευθύνη. Η εγγονή αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία και την αφαίρεση της τηλεόρασης, αρνείται ότι γνώριζε ότι ο αδελφός της είχε καταφέρει το μοιραίο χτύπημα στην γιαγιά της.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Ο εγγονός από την άλλη, αφού αρχικώς είχε αναλάβει προανακρινόμενος, προφορικά, την ευθύνη, στην πορεία και συγκεκριμένα χθες το πρωί, αντιλαμβανόμενος τις επιπτώσεις, αποφάσισε να τα γυρίσει, λέγοντας που η αδερφή του σκότωσε τη γιαγιά και πως ο δικός του ρόλος, περιορίστηκε στην πώληση της τηλεόρασης.

Ο ισχυρισμός του αυτός αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί στην πορεία από τις εξετάσεις σε αποτυπώματα και γενετικό υλικό που συγκέντρωσε η σήμανση και που θα αποστείλει αρμοδίως στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: dimokratiki.gr, rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom