Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Λουκέτο επ' αόριστον στην ιστορική ΑΕΛ


Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην ιστορική ομάδα της Α.Ε.Λάρισας,που κάποτε μεσορανούσε στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατακτώντας ένα πρωταθλήματος και δυο Κύπελλα Ελλάδος.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έχουν βάλει στο... μάτι τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος με μια βεβιασμένη και αψυχολόγητη κίνηση αποφάσισε να αναστείλει επ' αόριστον κάθε λειτουργία της ΠΑΕ.

Η λακωνική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ".

Φέτος η ΑΕΛ αγωνίζεται στη Β' Εθνική και σε 5 αγωνιστικές έχει τρεις νίκες και δύο ήττες,ενώ αποκλείστηκε νωρίς από το κύπελλο από τον γειτονικό Ολυμπιακό Βόλου.

Η απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα να απολύσει τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, ακολούθως τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και γενικά η "αναστάτωση" που προκαλεί, κατά τους φιλάθλους, στην ομάδα, τους έχει εκνευρίσει. Αυτό σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τις ήττες από Λαμία και Ολυμπιακό Βόλου έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στους οργανωμένους, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία ζητούν από τον ιδιοκτήτη να αποχωρήσει.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κίνησή τους να αναρτήσουν πανό στα γραφεία της ΠΑΕ, πάνω στο οποίο αναγραφόταν: "Πλεξίδα, άδειασέ μας τη γωνιά και πίσω στο χωριό σου, Monsters". Ο Πλεξίδας απάντησε με την απόφασή του να βάλει ''λουκέτο'' στην ομάδα και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα δεδομένα.

Το τελευταίο κείμενο από τη σελίδα των Monsters

ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ
Για να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, η… υποδοχή που έγινε χθες βράδυ στο Imperial μετά τον αγώνα στο Βόλο στην αποστολή της ομάδας δεν ήταν μια πρωτοβουλία οργανωμένων οπαδών γενικώς και αορίστως, αλλά μια πρωτοβουλία της οποίας την ευθύνη αναλαμβάνουμε ξεκάθαρα εμείς σαν Monsters.

Φυσικά και πιστεύουμε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και σκοπός ήταν και είναι να βρεθούμε απέναντί του, κάτι το οποίο χθες δεν ήταν εφικτό. Επειδή, όμως, δε θεωρούμε άμοιρους ευθυνών και όλους εκείνους που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα για την εικόνα που παρουσιάζεται μέσα στο γήπεδο αποφασίσαμε να δράσουμε έστω και έτσι.

Τελικά, είδαμε τους παίχτες που περιμένουμε να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΛ και τους υπεύθυνους της αποστολής να το σκάνε σαν τα ποντίκια και να μην έχουν την ελάχιστη ευθιξία να σταθούν μπροστά μας και να αντιμετωπίσουν όλα όσα είχαμε να τους πούμε, ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι στον πανικό τους να το βάλουν στα πόδια παράτησαν δύο συμπαίχτες τους, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα μόνο ομάδα δεν είναι.

Νούμερο ένα ποντίκι αυτός που θέλει να λέγεται αρχηγός και φοράει το περιβραχιόνιο στο χέρι του, εκείνος που φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 6, ο ίδιος που λίγους μήνες πριν τολμούσε να βάλει φαρδιά πλατιά την τζίφρα του σε μια κατευθυνόμενη ανακοίνωση εις βάρος μας, εκθειάζοντας παράλληλα την καρικατούρα που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Πλεξίδας.

Διαπιστώσαμε, λοιπόν, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν έχουν τα κότσια να σταθούν ως ομάδα απέναντί μας και να αναλάβουν την όποια ευθύνη τους αναλογεί, αλλά και να ακούσουν όλα όσα είχαμε να τους πούμε. Από τους δύο συναδέλφους τους (Σαρακατσάνο-Αθανασόπουλο), που τελικά καταφέραμε να μιλήσουμε, ζητήσαμε να βγουν δημοσίως όλοι τους και να τοποθετηθούν για όλα όσα συμβαίνουν, εξηγώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν τη στήριξή μας. Στην περίπτωση, όμως, που λουφάξουν και παραμείνουν σιωπηλοί, τους ξεκαθαρίστηκε ότι θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι για την όλη κατάσταση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ξεκάθαρα, λοιπόν, η σιωπή είναι συνενοχή. Έχουμε δώσει τη δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους να βγουν και να μιλήσουν, διαφοροποιώντας από τη μία τη θέση τους, δίνοντας έτσι από την άλλη ένα δυνατό πάτημα να απομονωθεί ο ένας και μοναδικός υπαίτιος της σάπιας αυτής κατάστασης. Περιμένουμε λοιπόν…

Κατά τ’άλλα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τα «παιδιά» με τις στολές και τα κράνη, εκείνα που πάνω στην κάψα τους να το παίξουν προστάτες (για χάρη ποιων άραγε;) φρόντισαν χωρίς καμία σκέψη και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο να μας ψεκάσουν μπροστά ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου, νομίζοντας ότι το να εκτοξεύεις τον καρκίνο που κουβαλάς στο όπλο είναι χαβαλές ή παιχνιδάκι.

Για το τέλος, εσύ που θέλεις να ηγείσαι διοικητικά της ΑΕΛ και όλα τα παρατρεχάμενα τσουτσέκια σου, βρίσκεστε ήδη απέναντί μας. Κι αφού το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όπως χθες να το βάζεις στα πόδια, κάνε το καλό και άδειασέ μας τη γωνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom