Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Π. Καμμένος:"Αυτός είναι ο άνθρωπος που πρόσφερε τα λεφτά στην Ξουλίδου για να φύγει από τους ΑΝΕΛ"! (βίντεο)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΞΟΥΛΙΔΟΥ

 Ο Πάνος Καμμένος κατονόμασε τον άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να έχει προσφέρει χρήματα στην Σταυρούλα Ξουλίδου για να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την αποκάλυψη του ονόματος του Γιώργου Σούκουρη έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε παρέμβασή του στο Kontra Channel, στην εκπομπή "KONTRA 24" με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Όπως είπε η κυρία Ξουλίδου "είχε το θάρρος να έρθει και να μου πει ότι 'πρόεδρε έχω αυτή την προσφορά'. Αυτό που κάναμε ήταν να προσπαθήσουμε να δέσουμε την υπόθεση και να την πάμε στη δικαιοσύνη".

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι έκαναν όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να καταγράψουν το ραντεβού σε κάμερα, όμως εκείνος ανέβαλε το ραντεβού δύο φορές.



Ποιος είναι ο Γιώργος Σούκουρης;
Δηλώνει κομματικό στέλεχος της ΝΔ, ωστόσο η βουλευτής υποστηρίζει ότι της συστήθηκε ως συγγραφέας.

Το όνομα του είναι Γιώργος Σούκουρης και πρόκειται για τον άνθρωπο που κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος χθες στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την κ. Ξουλήδου.

Είναι Βορειοηπειρώτης και σύμφωνα με το fimotro, συνεργάζεται με δυο εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλώνει Ιστορικός Συγγραφέας και ισχυρίζεται ότι είναι πρόεδρος Γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Σταυρούλας Ξουλίδου, υπάρχουν email από τα οποία προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος της πρότεινε να πάρει 3 εκατ. ευρώ!!!

Διαβάστε σχετικά:
Νέα βόμβα από την Ξουλίδου των ΑΝΕΛ: Eγώ είμαι η βουλευτής που πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΞΟΥΛΙΔΟΥ
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στις χθεσινές καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου. Συγκεκριμένα, η Ε. Κουτζαμάνη παρήγγειλε στην προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών Γεωργία Τσατάνη να ανασύρει από το αρχείο, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε πραγματοποίηση παρέμβαση η κυρία Κουτζαμάνη στις τότε δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι συγκεντρώνονται χρήματα από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η κυρία Κουτζαμάνη είχε διατάξει τότε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.
Όμως η έρευνα αυτή τέθηκε στο αρχείο. Ειδικότερα, ο εισαγγελέας που διενήργησε την ερεύνα Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας Γεωργίας Τσατάνη, έθεσε στο αρχείο τη σχετική δικογραφία, κρίνοντας ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης ή απόπειρας τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Τώρα η Ευτέρπη Κουτζαμάνη στην παραγγελία της προς την Γεωργία Τσατάνη αναφέρει:
«Με αφορμή καταγγελία της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου, τις βραδυνές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού «BLUE SKY», περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13.10.2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄ άρθρο 43 παράγραφος 5 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενημερώνοντάς μας σχετικά.

Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου».
Η κυρία Ξουλίδου κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι «γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ανέφερε χαρακτηριστικά η εν λόγω βουλευτής ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» και προσέθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο της ανέφερε ότι «τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom