Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά γιατί δεν πήρε χρήματα για τα νερά (βίντεο)

"Έπρεπε να συλληφθεί ο περιπτεράς που δεν πήρε τα χρήματα για τα νερά" δήλωσε εκπρόσωπος των αστυνομικών. Στο πλευρό τους ο Άδωνις Γεωργιάδης

"Οι αστυνομικοί έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει".

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, Σταύρος Μπαλάσκας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας εκλήθη να σχολιάσει το βίντεο στο οποίο καταγράφονται άνδρες των ΜΑΤ να παίρνουν μπουκαλάκια με νερό από περίπτερο στην πλατεία Εξαρχείων κατά τη βραδινή επιχείρηση την 17η Νοεμβρίου μετά το τέλος της μεγάλης πορείας του Πολυτεχνείου.

"Οι άνδρες των ΜΑΤ κατάκοποι πήγαν να πάρουν νερό και έβγαλαν χρήματα. Ο περιπτεράς δεν έπαιρνε τα χρήματα από τους συναδέλφους μου", δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας.

"Έγιναν λάθη και από τις δύο μεριές. Ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει τα λεφτά", ξαναείπε.
Στη συνέχεια ο κ. Μπαλάσκας είπε πως οι αστυνομικοί που έκαναν το επεισόδιο στο περίπτερο, όταν ο ιδιοκτήτης του οποίου τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν νερά, "ζήτησαν τη σύλληψή του, επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν".

"Αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος, αλλά", όπως είπε, "ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε", κάτι που χαρακτήρισε ως λάθος.

"Οι συνάδελφοι μου δεν ήθελαν να πυροδοτήσουν κι άλλο το κλίμα και προσπάθησαν να φύγουν. Είχαν αφήσει όμως πριν στο γκισέ τα χρήματα. Το iphone άνοιξε αργότερα, αφού πρώτα είχαν αφήσει λεφτά".



"Εγώ την αστυνομία την αγαπώ", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή. "Ο περιπτεράς πούλησε τσαμπουκά στους αστυνομικούς και τα πήραν κρανίο". "Δεν ξέρεις τι μοντάζ μπορεί να έκαναν", συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σημειώνεται πάντως ότι ξεκίνησε ΕΔΕ για την αστυνομική αυθαιρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, το αποτέλεσμα της οποίας δεν περίμενε ο Σταύρος Μπαλάσκας πριν τοποθετηθεί επί του περιστατικού.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom