Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Νεκρές βρέθηκαν η Μις Ονδούρα και η αδερφή της

Δραματικό τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης λίγο πριν το διαγωνισμό Μις Κόσμος 2014

Η  Μις Ονδούρα βρέθηκε νεκρή λίγο πριν τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος. Η 19χρονη María José Alvarado Muñoz, επρόκειτο να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που θα λάβει χώρα στις 14 Δεκεμβρίου.
Η ίδια εθεάθη τελευταία φορά να φεύγει από ένα πάρτι, μαζί με την αδελφή της την περασμένη Πέμπτη. Και η αδελφή της, η 23χρονη Sofía Trinidad Alvarado βρέθηκε επίσης νεκρή, σύμφωνα με το Associated Press και το BBC.
Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν κοντά στο ποταμό Aguagua στο χωριό Cablotales. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης και ο συνεργός του προσπάθησαν να κρύψουν τις σορούς. Η αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τον σύντροφο της αδερφής της Plutarco Ruiz, μαζί με έναν ιδιοκτήτη ενός σπα και άλλα δύο άτομα.
Η οικογένεια των δύο κοριτσιών είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην αστυνομία το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής των καλλιστείων στην χώρα, Eduardo Zablah, στο τηλεοπτικό δίκτυο Televicentro, οι δύο αδελφές είχαν εντοπιστεί για τελευταία φορά να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, την Πέμπτη το βράδυ, μετά από το πάρτι.
Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα, στη δυτική Ονδούρα, η οποία ελέγχεται από συμμορίες ναρκωτικών.
Μετά το δυσάρεστο συμβάν, η χώρα δε θα έχει διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία.

Η κοπέλα είχε αναδειχθεί "Μις Ονδούρα" τον περασμένο Απρίλιο ανάμεσα σε 18 άλλες διαγωνιζόμενες
Σημειώνεται ότι η Ονδούρα είναι η "πρωτεύουσα" του κόσμου στις δολοφονίες, με την αναλογία τους να φτάνει τις 90 ανά 100.000 κατοίκους , οι διπλοί αριθμοί δηλαδή από τις γειτονικές χώρες Βενεζουέλα και Ελ Σαλβαδόρ.
Οι συμμορίες ναρκωτικών του Μεξικό έχουν εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ονδούρα, κάνοντας το μικρό κράτος της κεντρικής Αμερικής το μεγαλύτερο πέρασμα κοκαΐνης από την Αφρική στην Αμερική και στήνοντας παράλληλα ένα σκηνικό άγριας βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom