Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ

Για ένα πράγμα μονάχα ανησυχούν οι αγορές. Και μαζί με αυτές ανησυχούν και οι πολιτικές συμμορίες των μαφιόζων της Ευρώπης, αλλά και τα ντόπια ανδρείκελα που συνεχίζουν να σε εξαπατούν, για να υπηρετήσουν απρόσκοπτα το βρώμικο σχέδιο σε βάρος της χώρας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και θα στο αποκαλύψουμε, κόντρα στις διάφορες κατευθυνόμενες αηδίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, περί δήθεν ανησυχίας των «αγορών» γα τις εξελίξεις και την επόμενη μέρα στην Ελλάδα 

Κοινός τόπος όλων αυτών είναι ένας: Ο ευνουχισμός της συνείδησης του μαλάκα που συνεχίζει να παίρνει στα σοβαρά αυτές τις γελοιότητες…

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα αυτονόητα…

  • Η Ελλάδα δε σώθηκε. Έχει μετατραπεί σε μια χώρα – βαμπίρ ή οποία είναι καθηλωμένη σε έναν ελεγχόμενο αναπνευστήρα.
  • Η σωτηρία της δεν υπήρξε ποτέ το ζητούμενο.  Ένα παραπλανητικό επικοινωνιακό πυροτέχνημα ήταν, πάνω στο οποίο σκαρώθηκαν εγκληματικές πολιτικές εδαφικού διαμελισμού και εθνοκτονίας.
  • Σωτήρες και εταίροι δεν υπήρξαν ποτέ. Μια μαφιόζικη συμμορία αδίστακτων υπήρξε, που... με εργαλείο το δόλιο δανεισμό, χρηματοδότησε με ελάχιστο τίμημα την καθολική κατάσχεση της χώρας.
  • Πολιτικοί σωτήρες σ αυτή τη χώρα δεν υπήρξαν ποτέ. Δυο βρώμικες μήτρες αναπαραγωγής πολιτικών απατεώνων και λαμογιών υπήρξαν, που τροποποίησαν τα μπαστάρδια τους γεννώντας δωσίλογους και εφιάλτες, οι οποίοι μόνο με το ερώτημα της Εσχάτης προδοσίας θα πρέπει να δικαστούν και να οδηγηθούν στην παραδειγματική τιμωρία.
  • Ανησυχία των αγορών δεν υπήρξε ποτέ για την επόμενη μέρα της Ελλάδας.Διότι την επόμενη μέρα της Ελλάδας, την καθορίζουν οι ίδιες οι αγορές, σε μια κακοστημένη παράσταση με θύμα τη συνείδηση του πολίτη.

Για ένα πράγμα μονάχα ανησυχούν οι αγορές. Και μαζί με αυτές ανησυχούν και οι πολιτικές συμμορίες των μαφιόζων της Ευρώπης, αλλά και τα ντόπια ανδρείκελα που συνεχίζουν να σε εξαπατούν, για να υπηρετήσουν απρόσκοπτα το βρώμικο σχέδιο σε βάρος της χώρας.

Ανησυχούν για την πιθανότητα να αφυπνιστείς από το κώμα. Τρέμουν στην ιδέα πως θα μπορούσες να πετάξεις τον αναπνευστήρα στον οποίο τεχνηέντως ε καθήλωσαν, και να συνειδητοποιήσεις πως είσαι ακόμη ζωντανός. Δυστυχισμένος αλλά ζωντανός.

Τρέμουν, γιατί ξέρουν καλά, πως αν τους βάλεις στον κώλο τον αναπνευστήρα, τότε το ντόμινο που θα ξεσπάσει σε όλη την Ευρώπη, θα σαρώσει και θα ανατρέψει τη βρωμιά που έστησαν.

Αυτό είναι το μόνο που τρέμουν οι αγορές, και όχι τις συνέπειες στη μοίρα σου από τις δικές τους αποφάσεις. Γι αυτό τις ήραν. Ήξεραν τι έκαναν και τι θα ακολουθούσε.

Σήκω λοιπόν και κάνε τον τρόμο τους εφιάλτη. Σήκω και ανάδειξε τους δικούς σου ηγέτες που θα φωτίσουν το δρόμο σου και θα σκοτεινιάσουν τη ζωή τους.

Βάλτους στον κώλο τον αναπνευστήρα στον οποίο σε καθήλωσαν, και τρίψε τους στα μούτρα τους «ηγετίσκους» που κατασκεύασαν για να σου ευνουχίσουν τη σκέψη, τη δράση και τη ζωή.

Αφυπνίσου και σταμάτα να μασάς το παραμύθι της «αβεβαιότητας» που σου σερβίρισαν.Δεν υπάρχει τίποτε πιο βέβαιο για την επιτυχία του δόλιου σχεδίου τους, από την ετοιμότητά σου να καταπιείς την «αβεβαιότητα» που σου σερβίρουν.

Κανείς και με κανέναν δε διαπραγματεύεται. Πάρτο απόφαση. Το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν με την ελεγχόμενη ανασφάλειά σου, για να καταπιείς το χάπι αμάσητο.

Ξύπνα επιτέλους μαλάκα. Πέντε χρόνια ύπνου, είναι χειρότερα κι από θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom