Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τι απαντά ο Θωμάς Λιακουνάκος για το "ντου" της οικονομικής αστυνομίας


Έφοδος στα γραφεία και στο σπίτι του επιχειρηματία Θωμά Λιακουμάκου έκανε κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας.

Στόχος να συγκεντρωθούν έγγραφα τα οποια αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα στα οποια ειχε εμπλοκή εταιρία του Θωμα Λιακουνάκου.

Η έφοδος εφερε αποτελεσμα, αφου οπως μαθαίνουμε το κλιμακιο της οικονομικής αστυνομιας αποχώρησε με αρκετό υλικό.
Μενει να δούμε και την αξία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτα τα έγγραφα.



Ο Θ. Λιακουνάκος ήταν απο τα μεγαλύτερα ονόματα της εξοπλιστικής αγοράς απο το 1980 με κορυφαία περίοδο αυτη της διακυβέρνησης Σημίτη. Το όνομα του εχει εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις εξοπλισμών και εχει ηδη κλιθεί απο την δικαιοσυνη για να δωσει εξηγήσεις.

Η ανακοινωση Λιακουνάκου:

1. Οι αρμόδιοι Εισαγγελείς Διαφθοράς οι οποίοι χειρίζονται συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, πράττουν ο,τι ειναι αναγκάιο, για τη διερεύνηση της αλήθειας, τη συνδρομή αιτημάτων και την περαίωση του έργου τους. Στα πλαίσια αυτα, η Διοιήκηση της εταιρείας "ΑΧΟΝ" και ο Πρόεδρος αυτης εχουν θέσει στην διάθεση των αρχών κάθε δυνατή αρωγή.

2. Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή - προσωπική ή εταιρική σε τυχόν έκνομη συναλλαγη ή διαδρομή χρήματος.
Όσον αφορά τα ελεγχόμενα εξοπλιστικά προγράμματα του έτους 2003 για Leopard και APACHE αναφέρουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, οτι η εταιρεία μας ουδέποτε ενεπλάκη σε παράνομη διακίνηση χρήματος και ουδέποτε ενεπλάκη σε παράνομες συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα, κρατικούς αξιωματουχους ή οποινδήποτε τρίτο. Όλες οι συναλλαγές μας ειναι απολύτως διαφανείς όπως κατ’επενάληψη εχει διαπιστωθεί απο προηγούμενους ελέγχους και θα προκύψει και απο το συλλεγές υλικό.

3. Όλες οι εταιρείες, εγχώριες ή υπεράκτιες, που συνδέονται με τον Όμιλο μας έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικώς απο τις αρμόδιες φορολογικές αρχές και τις εποπτεύουσες επιθεωρήσεις των αρμόδιων Υπουργείων. Επιπλέον στα πλαίσια, προηγηθείσης, προκαταρκτικής εξετάσεω, οι εταιρείες αυτες έχουν ελεγχθεί, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ετών, με την συλλογή φορολογικών και εν γένει οικονομικών στοιχείων καθώς και με τη συνδρομή ξένων αρχών και ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom