Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΜΥΡΙΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΛΑΤΣΗΣ, ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ!


Γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Η κτηματαγορά μπορεί να έχει βυθιστεί στα τάρταρα λόγω κρίσης, όμως σε ορισμένες περιοχές τα ακίνητα αλλάζουν χέρια με κινηματογραφική ταχύτητα. Έλληνες και ξένοι Κροίσοι σπεύδουν να αγοράσουν οικόπεδα σε νομούς, όπου αναμένεται απογείωση των τιμών, αλλού λόγω τουρισμού και αλλού λόγω πετρελαίου... Παράδειγμα η δυτική Πελοπόννησος, το Κατάκολο και μερικά νησιά του Ιονίου, όπου ήδη μυρίζουν πετρέλαιο.

Πληροφορίες του αποδυτηριάκια. Μεταξύ των αγοραστών είναι εταιρείες του ομίλου Λάτση, που φέρονται να έχουν αγοράσει πάνω από 1.000 στρέμματα, κοντά σε υποθαλάσσιες και υπόγειες πετρελαιοπηγές.

Αυξημένη κινητικότητα εμφανίζει η κτηματαγορά και στη Νάξο, όπου αναμένεται έκρηξη του τουρισμού τα προσεχή χρόνια. Ο όμιλος Κοπελούζου φέρεται να έχει αγοράσει εκατοντάδες στρέμματα στην περιοχή.

Ερωτευμένος με το Αιγαίο φέρεται να είναι και ο πολύς Αμπράμοβιτς. Στην Άνδρο είναι κοινό μυστικό ότι ο Ρώσος ολιγάρχης έχει αγοράσει τεράστιες εκτάσεις από τοπικό μοναστήρι και έχει κτίσει ξενώνες στο βουνό, όπου φιλοξενεί συνεργάτες του.

Η γνωριμία του μεγαλομετόχου της Τσέλσυ Ρομάν Αμπράμοβιτς με την Άνδρο ξεκίνησε όταν η πρώην σύζυγός του έδωσε λεφτά και χτίστηκε ένα μοναστήρι.

http://www.apodytiriakias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom