Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Κόλπο έξυπνο και μαφιόζικο! Ο κάτωθι αποκεφαλισμένος δηλώνω ότι...


του Γιάννη Λαζάρου
Την υπογραφή του μισού πληθυσμού της Ελλάδας ζητά από σήμερα η κυβέρνηση μέσω των 100 δόσεων για οφειλές σε Ταμεία και Εφορία. Βάζεις την υπογραφή σου σε ένα λευκό χαρτί και νομίζεις ότι τώρα την γλύτωσες από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς της περιουσίας σου. 

Αν δεν βάλεις την υπογραφή σου τώρα, πέθανες.

Την ώρα που θα στοιβαχτούν όλοι οι οφειλέτες να μοιράσουν την ζωή τους σε 100 δόσεις το λεπίδι της καρμανιόλας θα έχει σηκωθεί πάνω από τα κεφάλια τους, διότι την υπογραφή σου την βάζεις πριν το νέο Μεσοπρόθεσμο μπει στην Βουλή και υπερψηφιστεί χωρίς να γνωρίζεις τι σου έχει γραμμένο για άλλη μια φορά η Μοίρα που λέγεται «Πολιτική Σωτηρία».

Η κυβέρνηση έβαλε σε ισχύ ένα νόμο ο οποίος έρχεται για κατανάλωση στα μάτια των πολιτών σε αντίθεση με τα θέλω της Τρόικα και οι δανειστές τώρα που το τυρί μπήκε στην φάκα έρχονται να μαζέψουν εκ νέου πτώματα Ελλήνων.

Οι Έλληνες κυριολεκτικά δεν θα ξέρουν σε τι συμβόλαιο μεταξύ αυτών και του Κράτους βάζουν την υπογραφή τους, αφού από την μια θα παίρνουν τα χρήματά σου με την θέλησή σου, αλλά από την άλλη εσύ δεν γνωρίζεις ούτε πόσα χρήματα θα σου αρπάζουν νομίμως αλλά ούτε και τα δικαιώματα που θα έχεις ως φορολογούμενος ή ασφαλισμένος αφού το Μεσοπρόθεσμο ακόμη δεν έχει κατατεθεί στην Βουλή.

Ανάμεσα σε αυτά που περιέχει το νέο Μεσοπρόθεσμο, που θα μας βγάλει από το Μνημόνιο με την Τρόικα και θα μάς πάει στο Σύμφωνο με την Ε.Ε, είναι η νομιμοποίηση του νέου μηχανισμού μόνιμης μείωσης συντάξεων.

Αυτό σημαίνει ότι όσον αφορά τους Έλληνες που θα έρθουν σε συμφωνία για τις 100 δόσεις για οφειλές στα Ταμεία θα πληρώνουν χρωστούμενα για σύνταξη των 1,000 ευρώ και το Ταμείο θα έχει δικαίωμα να τους ορίσει την σύνταξη στα 10 ευρώ ή ακόμα και παύση συντάξεων για την σωτηρία της χώρας.

Από την άλλη πλευρά όσοι μπουν σε ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια σε συμφωνία με τις Τράπεζες, θα βάλουν την υπογραφή τους πριν γνωρίσουν τι τούς επιφυλάσσει το Μεσοπρόθεσμο για το δικαίωμα των Τραπεζών σε κατασχέσεις πρώτης κατοικίας αλλά και επιχειρήσεων.

Το κόλπο έξυπνο και μαφιόζικο όπως μάς έχουν συνηθίσει οι κυβερνήσεις των 5 τελευταίων χρόνων.

Σε λευκή κόλλα θα παίρνουν τις υπογραφές με ένα νόμο που είναι σε αντίθεση με τους όρους του Μνημονίου και μετά νομιμοποιούν τους όρους των δανειστών μέσω Μεσοπρόθεσμου και μένεις εσύ και η υπογραφή σου ξεκρέμαστος. Βάζουν τους πολίτες με την τρομοκρατία της κατάσχεσης και της φυλάκισης να υπογράψουν ένα χαρτί που δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τα δικαιώματά τους.

Αν τον Μάρτιο που θα έχουν μαζέψει όλες τις υπογραφές μπει σε ισχύ ο νόμος του Μεσοπρόθεσμου που θα αναγκάζει όσους μπήκαν στην ρύθμιση των 100 δόσεων να πληρώσουν εφάπαξ το χρέος αλλιώς είναι υπόδικοι, εσύ ο σωσμένος σήμερα θα είσαι ο κρεμασμένος της επόμενης ημέρας.

Οι όροι του συμβολαίου των 100 δόσεων, που μπήκε σε ισχύ από σήμερα με την «φερεγγυότητα» του Ελληνικού Κράτους, δεν είναι τίποτε άλλο από μία πατσαβούρα που εσύ την βλέπεις ως σανίδα σωτηρίας αλλά ο τοκογλύφος-Κράτος με αυτή θα δώσει εσένα και την οικογένειά σου υποχείριο στα μεγάλα αφεντικά της Μαφίας που δεν είναι άλλα από τους δανειστές.

Όταν έρχεται ο νέος τοκογλύφος δανειστής -Ε.Ε που σε απειλεί πριν καν μπει στο παιχνίδι με νέο δημοσιονομικό κενό 2,5 δις που εσύ ως πολίτης πρέπει να πληρώσεις με έκτακτα μέτρα το 2015, δεν θα μπορείς ούτε πίσω, ούτε μπροστά να πας.

Έχοντας και τα εκατομμύρια υπογραφών μέσω συμβιβασμού των οφειλετών με το Κράτος , τους έχουν όλους στο χέρι . Άλλωστε ο όρος που σου βάζει για να έχεις το δικαίωμα των 100 δόσεων και για να μην σου αρπάξει αμέσως όλη την περιουσία το Κράτος είναι ότι στο διάστημα των 6 χρόνων που εσύ θα ξεχρεώνεις, θα πρέπει να μη δημιουργήσεις χρέος ούτε ενός ευρώ σε υπηρεσία του Δημοσίου.

Ποιος λογικός άνθρωπος αυτής της χώρας ξέρει τι του ξημερώνει αύριο για να βάλει την υπογραφή του ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί αναγκαστικά χρέος εις βάρος του από τους ίδιους τους δανειστές και τα όργανα της κάθε κυβέρνησης που θα λαμβάνουν μόνο διαταγές;

Ειδικά με το Σύμφωνο που θα υπογραφεί μεταξύ κυβέρνησης και Ε.Ε που θα αντικαταστήσει το Μνημόνιο, οι ανάγκες που θα δημιουργηθούν για να γίνει η Ελλάδα βιώσιμη σε επίπεδο Γερμανίας σημαίνει πολλά. Πρέπει από τη μια να ξεχρεώνεις τα εκατοντάδες δις που σού έχει φορτώσει η Τρόικα και από την άλλη να πληρώνεις από εκεί που δεν έχεις για ένα Κράτος του επιπέδου μιας αναπτυγμένης χώρας.

Το επόμενο στάδιο των δανειστών μετά τις 100 δόσεις θα είναι οι 200 δόσεις που ούτε αυτές θα μπορείς να ξεχρεώσεις. Μετά θα μπουν στην τελική ευθεία των 300 δόσεων και τότε το λεπίδι της καρμανιόλας θα πέσει κάθετα στους λαιμούς όλων αυτών που από σήμερα θα υπογράψουν τα συγχωροχάρτια των τοκογλύφων.

Για όλη την διάρκεια του βίου σου θα είσαι με ένα ενοίκιο ζωής που εσύ υπέγραψες νομίζοντας ότι θα σωθείς. Και όχι, δεν θα ζεις στο σπίτι που νομίζεις ότι το έσωσες από κατάσχεση. Τα γκέτο των δηλωσιών χρέους θα τα έχουν ήδη έτοιμα και θα είσαι πολύ χαρούμενος πολίτης που κατάφερες να σώσεις την "Δημοκρατία" από την Τρομοκρατία των κινδυνολόγων και πολύ περήφανος που εσύ έσωσες το Κράτος υπογράφοντας σε ένα χαρτί ότι εσύ φταις που κινδύνεψε να καταρρεύσει. -

 Εκπομπή 10-11-2014 

http://lazarouyiannis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom