Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο μακελάρης του Μικρολίμανου "κελάηδησε"! - Χειροπέδες στον φερόμενο εγκέφαλο της συμμορίας του - Το συμβόλαιο θανάτου κατά γνωστού αστυνομικού


- Η σύλληψη του περιβόητου αλβανού εκτελεστή έγινε στα Σεπόλια το μεσημέρι
- Ο αλβανός κακοποιός με το όνομα Μέτσι ήταν φυγόδικος για χρόνια για συμβόλαιο θανάτου κατά αστυνομικού
- Μαζί του συνελήφθη και ο ομοεθνής συνεργός του Κλόντιαν, ο οποίος τον τελευταίο καιρό τον έκρυβε
- Ο Μπάκο ανήκε στη συμμορία του συλληφθέντα αλβανού κακοποιού

Λίγες ώρες μόνο μετά τη σύλληψη του 31χρονου μακελάρη από το Μικρολίμανο, του Αρμπέρ Μπάκο φαίνεται πως οι αστυνομικοί κατάφεραν να του αποσπάσουν πολύτιμες πληροφορίες, με τις οποίες ξετυλίχθηκε ένα απίστευτο κουβάρι για το σκοτεινό πρόσωπο της μαφίας.

Τα στοιχεία που φέρεται να αποκάλυψε ο 31χρονος μακελάρης, οδήγησαν τους αστυνομικούς του τμήματος διαρρηκτών της ΓΑΔΑ σε έναν από τους περιβόητους αλβανούς εκτελεστές, τον γνωστό με το όνομα Μέτσι, τον οποίο και κατάφεραν να συλλάβουν το μεσημέρι της Πέμπτης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο Μέτσι φέρεται να είναι εκείνος που είχε αναλάβει το συμβόλαιο θανάτου γνωστού ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος παλαιότερα ήταν διευθυντής στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Ο αλβανός κακοποιός Μέτσι φέρεται επίσης να είναι ο εγκέφαλος της συμμμορίας στην οποία άνηκε ο 31χρονος μακελάρης του Μικρολίμανου και φυγοδικούσε εδώ και χρόνια. Μετά λοιπόν τις αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε ο 31χρονος Μπάκο, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Μέτσι και τον συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και ένας συνεργός του που τον έκρυβε ονόματι Κλόντιαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών παρακολουθούσαν σήμερα όλη την ημέρα τον Μέτσι και όταν έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του, τον συνέλαβαν και τον υποχρέωσαν να μπει μέσα στο διαμέρισμά του όπου εκεί βρήκαν ξαπλωμένο τον Κλόντιαν. 

Το παρασκήνιο ενός συμβολαίου θανάτου που παραμένει σε ισχύ.


Ο αλβανός κακοποιός Μέτσι που συνελήφθη σήμερα στα Σεπόλια φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία να ήταν άνθρωπος γνωστού ανθρώπου της νύχτας που βρίσκεται στις φυλακές και ο οποίος όπως φαίνεται, δεν άντεξε ποτέ τη σύλληψή του από τον συγκεκριμένο αστυνομικό. 

Έτσι, το συμβόλαιο θανάτου κατά του υψηλόβαθμου αξιωματικού της αστυνομίας τέθηκε από τότε σε ισχύ και αυτό έγινε γνωστό για πρώτη φορά μετά την εξάρθρωση της συμμορίας για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου. 

Αρχικά το συμβόλαιο θανάτου κατά του συγκεκριμένου αστυνομικού είχε αναλάβει ένας έλληνας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές και έτσι μετά τη σύλληψή του, την υπόθεση ανέλαβε ο συνεργάτης του, αλβανός κακοποιός Μέτσι. 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο θανάτου κατά του αστυνομικού έχει φτάσει στις 200.000 ευρώ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom