Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Σε εξέλιξη η πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου - "Αστακός" το κέντρο της Αθήνας (φωτο & βίντεο)


- 7.000 αστυνομικοί στους δρόμους για την επέτειο συμπλήρωσης 41 ετών από τη 17η Νοεμβρίου 1973 και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου
- Με τη συμμετοχή περισσότερων από 10.000 ανθρώπων η πορεία
- 20 προληπτικές προσαγωγές
- Στην πορεία συμμετέχουν και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών
- Τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ
- Ποιοι σταθμοί του μετρό είναι κλειστοί
- Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πού θα απαγορεύονται η στάση και η στάθμευση
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



"Αστακός" είναι το κέντρο της Αθήνας, λόγω της πορείας για την επέτειο συμπλήρωσης 41 ετών από τη 17η Νοεμβρίου 1973 και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Στην καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, συμμετέχουν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι.Παρούσες και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. 
 
Για πρώτη φορά φέτος, όλοι οι φοιτητικοί σύλλογοι με τη συμμετοχή περίπου 5.000 ατόμων, είναι μαζί. Στην κορυφή της πορείας είναι οι Αντιστασιακοί. 

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου έρχονται λίγες μέρες μετά τα επεισόδια στη Νομική και τις καταγγελίες φοιτητών για απρόκλητη επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ. Προκειμένου να μη γίνουν επεισόδια που θα αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις, η αστυνομία έχει "κατεβάσει" στους δρόμους 7.000 αστυνομικούς.
Παράλληλα, κλείνουν, όπως κάθε χρόνο, οι δρόμοι από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Κλαυθμώνος μέχρι την πρεσβεία των ΗΠΑ. 
Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Από τις 14.00 έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηπους, ενώ ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο έκλεισε από τις 12:00.

Επίσης, με απόφαση του ΟΑΣΑ θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς έως τα ξημερώματα της Τρίτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom