Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πύργος: Στη φυλακή ο πα-τέρας που βίασε την 14χρονη κόρη του


- Ο πατέρας οδήγησε την ανήλικη κόρη του σε παράδρομο και τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο 
- Ο εφιάλτης του παιδιού αποκαλύφθηκε στο σχολείο του...

Ποινή κάθειρξης 32 χρόνων, εκ των οποίων τα 25 εκτιτέα, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου σε έναν 53χρονο από την Αχαΐα για τον βιασμό της κόρης του, χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση. 


Το δικαστήριο αποδέχθηκε τα καταγγελλόμενα από τη 19χρονη σήμερα κόρη του ως πραγματικά γεγονότα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγορούμενο, που είχε δικαστεί και πάλι για βιασμό παλαιότερα καθώς και για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η υπεράσπιση από την πλευρά της υποστήριξε πως η 14χρονη τότε κοπέλα είναι μυθομανής και τίποτα από αυτά δεν ισχύει, κάτι που οι δικαστές και οι ένορκοι δεν αποδέχθηκαν. Κατέθεσαν ο παιδοψυχολόγος και η ειδική ψυχολόγος που είχαν εξετάσει τότε την κοπέλα και είπαν στο δικαστήριο πως με βάση την εκτίμηση τη δική τους το κορίτσι έλεγε την αλήθεια.

Το ιστορικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 29 Αυγούστου του 2009 ύστερα από ένα πανηγύρι στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας το 14χρονο τότε κορίτσι παρουσίασε εξανθήματα και κνησμό σε όλο του το σώμα. Όταν το διαπίστωσαν επιστρέφοντας στο σπίτι από το γλέντι, ο πατέρας της, την πήρε με το αυτοκίνητο και την πήγε στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας, όπου την φρόντισαν οι γιατροί και της έδωσαν εξιτήριο για να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι.

Στο δρόμο δίπλα από την Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, ο πατέρας της, κατέβασε τις ασφάλειες και, όπως λέει η κοπέλα, τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο. Το θέμα αυτό την απασχολούσε για αρκετό καιρό και έπειτα από μερικούς μήνες το εκμυστηρεύτηκε σε δύο καθηγήτριες στο σχολείο και στη μάνα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία το 2011.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Αμέσως οι ανακριτικές αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση, διέταξαν την ιατροδικαστική γνωμάτευση και η κοπέλα πήγε στο Ρίο όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ειδική ψυχιάτρο, γιατροί που κατέθεσαν και στη δίκη. Η κατηγορία που βάραινε τον 53χρονο ήταν βιασμός και αιμομιξία που είναι κακουργήματα καθώς και ασέλγεια, που είναι πλημμέλημα. Ο κατηγορούμενος είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom