Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Στις 12 το Πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


Πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, ως απάντηση στην κυβερνητική επίθεση.

«Η λύση βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες, στις διεκδικήσεις, στην αλληλεγγύη, στην καθολική σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα! Η λύση βρίσκεται στην οργάνωση, στη μαζικότητα, στο δίκιο μας» σημειώνει το ΠΑΜΕ στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο.

«Να διαδηλώσουμε μαζικά και να βροντοφωνάξουμε:
Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα! Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας! Να μην αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!» καλεί το ΠΑΜΕ, προβάλλοντας την αναγκαιότητα της ανασύνταξης του κινήματος.

Στο συλλαλητήριο έχουν πάρει αποφάσεις να συμμετέχουν περισσότερα από 964 σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σύλλογοι και φορείς από ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Ηδη έχουν αφιχθεί με λεωφορεία και πλοία και οδεύουν προς τους χώρους της προσυγκέντρωσης:

Προσυγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί μία ώρα πριν, στις 11:00 το πρωί, σε εννέα διαφορετικά σημεία του κέντρου της Αθήνας (Ομόνοια, πλατεία Κάνιγγος, Προπύλαια, Μοναστηράκι, Στύλους του Ολυμπίου Διός, Ευαγγελισμό, πλατεία Καραϊσκάκη, πλατεία Κοτζιά και Πεδίον του Άρεως).

Παράλληλα, στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, όπως και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, ενώ για αύριο οι εμποροϋπάλληλοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων, λόγω των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων, έως τις 10 Νοεμβρίου.

Στο συλλαλητήριο, αναμένεται να παρευρεθεί ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom