Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μακελειό στο Μικρολίμανο:“Σήμερα θα πεθάνετε όλοι!” - 11 τραυματίες από σφαίρες - Ποιος είναι δράστης με το μπουφάν που έγραφε “ειρήνη”

Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο εκ των τραυματιών
Συναγερμός για τον δράστη του μακελειού στο Μικρολίμανο – Μπράβος ή κάτι άλλο...

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τη φρίκη σοκάρουν. Ο δράστης με το καλάνσικοφ ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει.

Ξαφνικά είδαμε έναν άνθρωπο να κρατάει αυτόματο” είπαν τρέμοντας οι θαμώνες. Άλλοι είπαν πως φορούσε ένα λευκό πουκάμισο ή ένα λευκό μπουφάν και δεν του έδωσαν σημασία καθώς νόμισαν πως είναι υπάλληλος του καταστήματος.
Ένας από τους νεαρούς τον ρώτησε μάλιστα εάν είναι εργαζόμενος για να του δώσει παραγγελία.
Τότε ο άνδρας του απάντησε ψυχρά:
“Σήμερα θα πεθάνετε όλοι”

Πριν κανείς προλάβει να αντιδράσει ο άνδρας σήκωσε το αυτόματο και άρχισε να πυροβολεί.
Πρώτα έριξε μερικές σφαίρες. Η τζαμαρία έσπασε...

Ξαφνικά η μουσική έκλεισε και όλοι άκουσαν κάποιον άνδρα να φωνάζει πέστε όλοι στο πάτωμα.Ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και έντρομος κάλεσε τον κόσμο να προφυλαχτεί.

Εκεί ξεκίνησε ο πανικός
Ο δράστης άδειασε χωρίς να σημαδεύει τη γεμιστήρα στο χώρο.
Από τις σφαίρες του τραυματίστηκαν 11 άτομα,εξ αυτών δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Συναγερμός για τον δράστη του μακελειού στο Μικρολίμανο – Μπράβος ή κάτι άλλο...
Η συμπεριφορά του δράστη στο Μικρολίμανο σήμανε συναγερμός στην αστυνομία. Το γεγονός ότι φαίνεται πως μερικά λεπτά πριν ήταν μαζί με μια γυναίκα μέσα στο κατάστημα και στη συνέχεια βγήκε και σκόρπισε πανικό έχουν δημιουργήσει μια σειρά από ερωτήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες του δράστη. Τα στοιχεία του μοιάζουν με τις περιγραφές από άλλα τρία χτυπήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Και στις τρεις άλλες περιπτώσεις σε Μεταξουργείο, Άγιο Παντελεήμονα και ακόμη ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Τα χτυπήματα ήταν πανομοιότυπα. Τα καταστήματα δεν ήταν κλέιστά, είχαν κόσμο και μάλιστα στο μπαρ του Μεταξουργείου υπήρξε και θανάσιμος τραυματισμός ενός άνδρα.

Τα στοιχεία αυτά δεν “ταιριάζουν” όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί σε χτυπήματα ανθρώπων της νύχτας που θέλουν να στείλουν μήνυμα.Η μαφία της νύχτα χτυπά συνήθως κλειστά καταστήματα θέλοντας να στείλει μήνυμα στους ιδιοκτήτες και όχι καταστήματα γεμάτα κόσμο.

Επιπλέον οι δράστες δεν... φροντίζουν να τους δουν δεκάδες μάτια, όπως ο δράστης της χθεσινής επίθεσης και έτσι πλέον από την αστυνομία είναι όλα ανοιχτά για το ποιος είναι ο δράστης και ποια τα κίνητρά του.

Ο ξανθός με το μπουφάν που έγραφε “ειρήνη”

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο ξανθό που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα. Ήταν τέσσερις και τέταρτο και το γνωστό μεζεδοπωλείο “ Έτσι απλά” στην ακτή Ιαβέρη ήταν γεμάτο από κόσμο.

Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό μέσα στη νύχτα ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα όπλισε το καλάσνικοφ, το σήκωσε και έριξε .

Ακολούθησαν σκηνές πανικού.Οι σφαίρες άρχισαν να σκορπούν κορμιά στο πάτωμα. Αιμόφυρτοι έπεσαν στο πάτωμα 11 άνθρωποι. Ανάμεσά τους και η γυναίκα που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα μαζί με τον δράστη.

Μέσα στον πανικό κανείς δεν έδωσε σημασία στον δράστη που σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες στο newsit έφυγε από το σημείο με ένα τζιπ.


Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρα που το ένα μετά το άλλο έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τραυματίες.Επτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο και άλλα τέσσερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός.

Ο μακελάρης διασκέδαζε στο κατάστημα – “Έχουν” το πρόσωπό του
Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο δράστης λίγο πριν σηκώσει το καλάσνικοφ και προκαλέσει τον πανικό ήταν με μια γυναίκα μέσα στο μεζεδοπωλείο και διασκέδαζε.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο του καταστήματος και πως ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αντίγραφο των φωτογραφιών και τον αναζητούν.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit για έναν άνδρα, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, περίπου 50 ετών, ξανθό. Μάλιστα οι μάρτυρες περιγράφουν ότι φορούσε ένα άσπρο μπουφάν που έγραφε τη λέξη “ειρήνη” στα αγγλικά.

Είναι ο δράστης ανάλογων επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας
Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι από τα στοιχεία, τις περιγραφές και κυρίως από τις φωτογραφίες του δράστη οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που ευθύνεται για τουλάχιστον τρεις ακόμη επιθέσεις σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ανάλογες επιθέσεις είχαμε στο Μεταξουργείο, όπου έχασε τη ζωή του ένας άνδρας, αλλά και σε καταστήματα στον Άγιο Παντελεήμονα και μια ακόμη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μικροσκόπιο οι σφαίρες του καλάσνικοφ
Οι πληροφορίες του newsit αναφέρουν ότι μέχρι το μεσημέρι οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους το πόρισμα των εργαστηρίων που εξετάζουν τις σφαίρες από το καλάσνικοφ του δράστη στο Μικρολίμανο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι από τώρα ότι θα αποδειχθεί πως πρόκειται για το ίδιο όπλο που πυροβόλησε άλλες τρεις φορές στα καταστήματα της Αθήνας.

Άλλωστε όπως λένε αν και αυτή τη φορά ο δράστης ήταν μέσα στο κατάστημα όλα τα στοιχεία, δείχνουν ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά το ίδιο αυτοκίνητο για να διαφύγει από το σημείο.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom