Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Απλά σε κατ΄οίκον περιορισμό ο οδηγός του smart που θέρισε τρεις ανθρώπους στην Πέτρου Ράλλη!

Διαφώνησαν λέει Ανακριτής και Εισαγγελέας για τον αν είναι επιληπτικός όπως ισχυρίζεται!!!
Πλάκα κάνετε μωρέ;Δηλαδή η επιληψία τον απαλλάσσει από τα εγκλήματά του;
Και ποιος του έδωσε το δικαίωμα εφ' όσον είναι επιληπτικός να οδηγεί αυτοκίνητο;
Αυτό πρέπει να ερευνήσετε κύριοι Δικαστές κι ο μάγκας βέβαια να πληρώσει για το κακό που προκάλεσε...
Ζείδωρον

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη. Στο τροχαίο δυστύχημα πέθαναν ακαριαία δύο άνθρωποι ενώ μία μέρα μετά ξεψύχησε και η γυναίκα που είχε ακρωτηριαστεί. "Δεν θυμάμαι τίποτα" λέει για το μακελειό ο 27χρονος οδηγός.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται απολογήθηκε στους δικαστικούς λειτουργούς ο οδηγός που προκάλεσε το φριχτό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη.

Διαφώνησαν εισαγγελέας και ανακριτής

Μετά την απολογία του 27χρονου υπήρξε διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή και το θέμα παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την οριστική απόφαση.

Εως τότε ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ θα φρουρείται. Επίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος απο τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

"Δεν θυμάμαι τίποτα" υποστήριξε στην απολογία του ο οδηγός

Ο 27χρονος υποστήριξε στην απολογία του οτι είναι επιληπτικός από τα 16 του χρόνια και πως έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ ήταν συνεπιβάτης μηχανής. Προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από νοσοκομείο.

Το πρόβλημα που δίχασε εισαγγελέα και ανακριτή είναι οτι το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υπεβλήθη στο Τζάνειο δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το εαν είναι επιληπτικός ή όχι και θα χρειαστούν περαιτέρω νευρολογικές εξετάσεις. Μάλιστα μετά από αίτηση του ίδιου του 27χρονου του χορηγείται αντιεπιληπτική αγωγή.

Ο ίδιος πάντως για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα δήλωσε "δε θυμάμαι τίποτα καθώς είχα πάθει επιληπτική κρίση".

Γνωστός στις αρχές ο οδηγός που έσπειρε το θάνατο στην Π. Ράλλη
Αρκετές φορές έχει απασχολήσει τις αρχές ο Αλβανός οδηγός που την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη, όπου τρεις πολίτες έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος το 2006 είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας καθώς εντοπίστηκε να πουλά κλεμμένα κινητά τηλεφωνά. Δύο χρόνια μετά συλλαμβάνεται εκ νέου, αυτή τη φορά γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς. Το 2011 συνελήφθη ξανά δύο φορές για ισάριθμες απόπειρες κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom