Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ηττες απόψε για ΠΑΟΚ και Αστέρα,ισοπαλία ο Παναθηναϊκός στο Europa League


Τρεις Ελληνικές ομάδες αγωνίζονταν απόψε στους ομίλους του UEFA Europa League και δυστυχώς οι δύο ηττήθηκαν:Ο ΠΑΟΚ εντός έδρας 0-1 από τη Φιορεντίνα και ο Αστέρας Τρίπολης με το βαρύ 5-1 από την Τότεναμ στην Αγγλία.Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στην Ολλανδία από την Αϊντχόβεν!

ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-1

Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και χάρη στο γκολ του Βάργκας στο 38' πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, δυσκολεύοντας την υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο σκόρερ των Ιταλών είχε δοκάρι στο 62'.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11' Κίτσιου), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (54' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (81' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπαντέλ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (66' Λατζάρι), Ίλισιτς (78' Μαρίν), Μπερναρντέσκι (57' Κουαδράδο)

Αϊντχόβεν - Παναθηναϊκός 1-1

Στην Ολλανδία κατάφερε ο Παναθηναϊκός να σπάσει κάπως το ρόδι!
1-1 με την Αϊντχόβεν και παραμένει χωρίς νίκη και μόλις 1 βαθμό στους 3 μέχρι τώρα αγώνες του.

43 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ. Οι Ολλανδοί έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ντεπάι ο οποίος αφού απέφυγε και τον Στιλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

87 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Πάσφεερ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Πέτριτς, η μπάλα γυρίζει στον Κροάτη που με κεφαλιά δίνει στον Καρέλη ο οποίος πλασάρει ιδανικά για το 1-1

Αϊντχόφεν: Πάσβερ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχερ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67’ Γιόζεφζον), Ντε Γιονγκ, Ναρσινγκ (75’ Ριτζμάιερ).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης (75’ Πέτριτς), Ζέκα, Δώνης, Μπούι, Ντίνας (24’ Ατζαγκούν), Πράνιτς (60’ Καρέλης).

Τότεναμ - Αστέρας Τρίπολης 5-1

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει την εντυπωσιακή του ευρωπαϊκή πορεία ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Τότεναμ στην Αγγλία,η οποία τον φιλοδώρησε με 5 γκολ.

13 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ: Ο Κέιν με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα
29 Ο Λαμέλα εκμεταλλεύεται το άσχημο διώξιμο της άμυνας και με ένα απίθανο σουτ με τακουνάκι κάνει το 2-0.
66 Ο Λαμέλα πάλι μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια νίκησε τον Κοσίτσκι.
75 Ο Ντεμπελέ έκανε το σουτ, ο Κοσίτσκι απέκρουσε αλλά ο επερχόμενος Κέιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα...4-0.
81 Ο Κέιν με κεφαλιά κάνει το 5-0....

89 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ:Ο Μπαράλες με φάουλ νικάει τον Κέιν που είχε κάτσει κάτω από τα δοκάρια μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της Τότεναμ.

Τότεναμ: Λιορίς, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Φάσιο, Ντάιερ, Λαμέλα, Καπούε, Ντεμπελέ, Τόουνσεντ, Κέιν, Αντεμπαγιόρ

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Τσοκάνης, Ρόλε, Ουσέρο, Μάσα, Πάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom