Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Κατά μέτωπο επίθεση της Χρυσής Αυγής στον Εισαγγελέα Ντογιάκο και στη "χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά" - Νέο ηχητικό ντοκουμέντο Μπαλτάκου

Με μια προκλητική και επιθετική ανακοίνωση που έχει κύριο στόχο τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και το πόρισμα του απαντά η Χρυσή Αυγή στην απόφαση της δικαιοσύνης να διερευνήσει μέχρι τέλους τον εγκληματικό χαρακτήρα της.
Η Χρυσή Αυγή προσπερνά τις 700 σελίδες-καταπέλτη του εισαγγελικού πορίσματος ,όπου μεταξύ άλλων με εκτενή αναφορά στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Ισίδωρος Ντογιάκος στοιχειοθετεί τις κατηγορίες, και επικαλείται δευτερεύουσες διαπιστώσεις για να χαρακτηρίσει το πόρισμα γελοίο.

Ταυτοχρόνως κατηγορεί τον εισαγγελικό λειτουργό ,σε δυο σημεία της σχετική ανακοίνωσης, ότι λειτουργεί ως «φερέφωνο της διεφθαρμένης κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου και «ως εκτελεστικό όργανο του Σαμαρά»
Ταυτόχρονο «προειδοποιεί» τους «συκοφάντες των καναλιών να πάψουν να ψευδολογούν»..
«Το πόρισμα Ντογιάκου δεν αναφέρει ούτε μισό στοιχείο που να εμπλέκει βουλευτή μας σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη και αναφέρεται μόνο σε ομιλίες, άρθρα και ανώνυμες καταθέσεις ψευδομαρτύρων» ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να το αποδομήσει με συρραφή επιμέρους φράσεων του πορίσματος.
«Σε σημείο του γελοίου πορίσματος διαβάζουμε ότι κατηγορούμενος για φόνο είχε στο σπίτι του μπαστούνι του μπείζμπολ και αφού ανάλογα αντικείμενα πωλούνται σε κατάστημα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είναι όλο το κόμμα "εγκληματική οργάνωση"!» αναφέρει.
Ισχυρίζονται επίσης ότι ο εισαγγελέας Ντογιάκος πριν λίγους μήνες είχε αποφανθεί ότι για την εν λόγω υπόθεση δολοφονίας Πακιστανού πολίτη "δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα..." και σήμερα κάνει την «απόλυτη κωλοτούμπα» ακυρώνοντας την δική του απόφαση και αποδεικνύοντας πόσο «άσχημα στημένη είναι η σκευωρία» σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου.
 «Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους απειλώντας ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας θα τεθεί εκτός νόμου. Το μόνο που καταφέρνουν με αυτήν την άθλια πολεμική τους είναι να συσπειρώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα που πολύ σύντομα θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση», υποστηρίζει η ανακοίνωση.
http://www.thetoc.gr/

Νέο βίντεο με τη συνομιλία Η.Κασιδιάρη και Τ.Μπαλτάκου για τον Ι.Ντογιάκο



Μια νέα συνομιλία ήρθε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης στο rutube όπου αποτυπώνεται συνομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον πρώην γ.γ. της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο στην οποία συζητείται το όνομα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Σε αυτό ο Η. Κασιδιάρης αναφέρει «τώρα είναι ο Ντογιάκος» για να ρωτήσει ο Τ. Μπαλτάκος ότι «ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;» για να διευκρινίσει ο Η. Κασιδιάρης: «Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο Εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως», για να απαντήσει ο Τ. Μπαλτάκος «Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα».

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ανέφεραν ότι το καταφατικό της απάντησής του αναφορικά με το όνομα του Ι. Ντογιάκου αφορά στο ότι είναι ο Εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση και όχι σε ότι αφορά το «υποχείριο Σαμαρά».

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για νέο ηχητικό ντοκουμέντο Μπαλτάκου



Ο επί 20 χρόνια στενός συνεργάτης του Σαμαρά επιβεβαιώνει σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο πως ο Ντογιάκος είναι πράγματι όργανο και υποχείριο του Σαμαρά.
Αυτή η ομολογία επαληθεύεται πανηγυρικά από την - νομικά αστεία - εισαγγελική πρόταση που μέσα σε 700 σελίδες δεν περιέχει ούτε μισό πραγματικό στοιχείο κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Από την μία έχουμε τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες α, β, γ, δ του Ντογιάκου και από την άλλη την αδιαμφισβήτητη μαρτυρία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης.
Η Χρυσή Αυγή πολύ σύντομα θα δικαιωθεί και οι επίορκοι δικαστικοί αλλά και οι προδότες πολιτικοί που κατέλυσαν το Σύνταγμα θα καταλήξουν στη φυλακή.
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Διαβάστε επίσης:
Ομολογία πολιτικής δίωξης με το μανδύα δικογραφίας η καταγέλαστη πρόταση Ντογιάκου

Ο επίορκος Αθανασίου προκαλεί: “Δίκαιη δίκη” για τους Χρυσαυγίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom