Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αγρια δολοφονία στη μέση του δρόμου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στην Τρίπολη


Νεκρός σε κεντρικό δρόμο της Τρίπολης βρέθηκε 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου.Εφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Στις 5.20 το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, ο 42χρονος επιχειρηματίας στην Τρίπολη  στο οδόστρωμα της οδού Ουάσινγκτον.


Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από αμβλύ αντικείμενο. Κάποιες πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σφυρί…

Πάρα πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην οδό «Ουάσινγκτον» στην Τρίπολη, εκεί που βρέθηκε νεκρός ο γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινού club.



Η αστυνομία έχει κλείσει με κορδέλες το δρόμο γύρω από την περιοχή και δεν αφήνει κανέναν να προσεγγίσει το σημείο.Ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για ένα συμβάν που έχει συγκλονίσει την Τρίπολη.

Το στυγερό έγκλημα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους. Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής που αντίκρισαν τις σκληρές εικόνες, άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» είναι εκεί και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom