Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εικόνα εγκατάλειψης τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης του Δήμου Ζωγράφου στην καθαριότητα

Εμείς εδώ ως ΖΕΙΔΩΡΟΝ δεν θα βαρεθούμε να γράφουμε και για τις παιδικές χαρές του Δήμου Ζωγράφου,οι οποίες ενώ θεωρητικά είναι κλειστές λόγω ανακατασκευής(!!!!!!), στην πράξη είναι ανοικτές,εγκαταλελειμμένες,σκυλοβρωμάνε και ρημάζουν....
Προκαλούμε όποιον νομίζει ότι υπερβάλουμε να κάνει μια βόλτα από Γαλήνης και τέρμα Καζαντζάκη & Αγίας Ελένης

Όταν κάναμε λόγο για την συνέντευξη του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου,Σταύρου Αρμπιλιά,ότι είναι αερολογίες κενές ουσιαστικού περιεχομένου κάποιοι βιάστηκαν να μας προσάψουν από βιασύνη μέχρι εμπάθεια.

Ίσως και να είχαν δίκιο. Ειδικά στο σημείο που ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Σταύρος Αρμπιλιάς ζητούσε από τους δημότες να συνδράμουν την διοίκηση στο έργο της και ότι ανέμενε ο εθελοντισμός να δώσει κάποιες λύσεις.

π.χ. στο παράδειγμα των φωτογραφιών μας οι ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων καθαρίζουν τα πεζοδρόμια επί της Λεωφόρου Παπάγου....

Φυσικά η πολιτική ειρωνεία μας αφορά τις δηλώσεις του αντιδημάρχου στην συνέντευξη που παραχώρησε και όχι στους καταστηματάρχες που καλούνται να πληρώνουν δημοτικά τέλη αλλά να μην απολαμβάνουν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που ο Δήμος τους ΟΦΕΙΛΕΙ.

Οι εικόνες είναι από το οικοδομικό τετράγωνο που είναι και το ΠΕΔΥ Ζωγράφου (πρώην ΙΚΑ) και τις δημοσίευσε ο Κωστής Παπαναστασόπουλος .

Φυσικά κάποια sites που μέχρι πρότινος ασκούσαν έντονη αντιπολιτευτική κριτική στις διοικήσεις Καζάκου και Καλλίρη , όπως και εμείς εξάλλου , τώρα που θεωρούν ότι η διοίκηση είναι αριστερή όχι μόνο σφυράνε αδιάφορα στα προβλήματα της πόλης αλλά φροντίζουν να δημοσιεύουν μόνο τις θέσεις της διοίκησης.

Εμείς τόσο στον εκ δεξιάς δήμαρχο Γιάννη Καζάκο σταθήκαμε επικριτικοί όσο και στον εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενο Κώστα Καλλίρη.

Σαν Δίκτυο Ζωγράφου - Zografou.Net dεν σκοπεύουμε να χαριστούμε σε κανέναν. Είτε αυτός προέρχεται από την δεξιά είτε από την αριστερά.

Τα προβλήματα της πόλης όπως και το δίκιο του δημότη δεν είχε και δεν έχει δεξιόστροφες ή αριστερόστροφες εκδοχές. Έχει μόνο μια εκδοχή και αυτή είναι της πραγματικότητας που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά σε αυτή την πόλη.
Για το Δίκτυο Ζωγράφου - Zografou.Net
Θανάσης Δαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom