Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ξαφνικά σήμερα συγκινήθηκε η Δικαιοσύνη! - Ψάχνει αν έγινε δωροδοκία Βουλευτών!!!! - Θέλει ονόματα ο Σαμαράς!

Επί ένα μήνα όλοι μούγκα στη στρούγκα
Επρεπε να επαναλάβει τα ίδια σήμερα ο Σκουρλέτης για να ιδρώσει τ' αυτί τους

Πολλές φορές αποκαλούμε τη Δικαιοσύνη τυφλή και κουφή κι αυτή φροντίζει με τις επιλεκτικές πράξεις της να μας επιβεβαιώνει.

Η υπόθεση για "δωροδοκία βουλευτών" που σήμερα συγκίνησε τη Δικαιοσύνη πρωτοκρεμάστηκε στα μανταλάκια τέλος Αυγούστου με δηλώσεις του Νίκου Κωνσταντόπουλου στα Παραπολιτικά για εξαγορά Βουλευτών εν' όψει της Προεδρικής εκλογής.

Επίσης στις 14 Σεπτεμβρίου με πηχιαίους τίτλους  ο Γιώργος  Κουρής έγραφε στην Κontranews: ΜΑΖΕΥΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 180 ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ!!!

Και τις δύο φορές από τούτη 'δω τη μικρή γωνιά του διαδικτύου αναρωτιόμασταν:


5 μέρες από τη δήλωση "βόμβα" του Νίκου Κωνσταντόπουλου για "πολιτική εκτροπή και εξαγορά βουλευτών" κι όμως καμία αντίδραση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:Εκαναν έρανο σε εφοπλιστικό γάμο για τους 180 - Ακούει κανείς εκεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας;

Προφανώς για να μην κουνηθεί φύλο δεν άκουγε κανείς... και ξαφνικά σήμερα που ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τα ίδια από το πρωινό στασίδι του Mega τους έπιασε όλους όψιμη κωλοπρεμούρα!

Οχι πως θα προκύψει τίποτα ή θα πάνε φυλακή οι Κωνσταντόπουλος,Κουρής και Σκουρλέτης,αλλά βρε αδερφέ λένε και γράφουν επί ενάμιση μήνα ότι εξαγοράζονται πατέρες και μητέρες του Εθνούς και δεν αντιδρούσαν ούτε οι ίδιοι οι θιγόμενοι,έτσι για την τιμή των όπλων...

Ακολουθεί το σημερινό ρεπορτάζ

Προκαταρκτική έρευνα για δωροδοκία βουλευτών

- Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
- Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχει δωροδοκηθεί βουλευτής
- Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης "έχουν βγάλει κουμπαρά", για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Σαμαράς: Αθλια τα υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών
- Βούλτεψη: Ο Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι βουλευτών για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η κυρία Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει ενδεχομένως διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του κ. Σκουρλέτη που δεν είναι βουλευτής, δεν εμπλέκεται ούτε η Βουλή ούτε φυσικά τίθεται θέμα ασυλίας.

"Έχουν βγάλει κουμπαρά"

Όλα άρχισαν, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης "έχουν βγάλει κουμπαρά", για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο.

Ερωτηθείς εάν υιοθετεί το δημοσίευμα - που, όπως ο ίδιος διευκρίνισε, ήταν της kontranews, απάντησε μεταξύ άλλων ότι "ο φόβος φυλά τα έρμα"!

Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» είπε για τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη: «Ο κ. Σκουρλέτης έκανε μια αναφορά πάνω σε ένα δημοσίευμα, το οποίο νομίζω ότι έχει και αυτό την αξία του. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, διότι ήταν πάρα πολύ ακριβής και μελετημένη η τοποθέτησή του. Κινήθηκε όπως θα έπρεπε και έχει την απόλυτη στήριξή μας πάνω σ' αυτή την αποστροφή».

Παρέμβαση της Βούλτεψη
Στο θέμα παρενέβη η Σοφία Βούλτεψη, η οποία σε ανακοίνωσή της σημείωσε: «Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν και συμπλήρωσε: «Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο "κουμπαράς" του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες καταγγελίες».

Ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά, τόνισε: «μετά τις αθλιότητες Σκουρλέτη, ήρθαν οι αθλιότητες Παππά».

«Ο κ. Τσίπρας πρώτα αυτοπροσκαλείται και μετά έχει το θράσος να δηλώνει, δια του στενότερου συνεργάτη του, ότι στο ραντεβού που ...έκλεισε μόνος του, θα ζητήσει ...παραίτηση του πρωθυπουργού», τόνισε η εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως όλα αυτά συμβαίνουν με πρόσφατη την ψηφοφορία στη Βουλή, στη διάρκεια της οποίας επαναβεβαιώθηκε η δεδηλωμένη.

«Ο ξεπεσμός δεν έχει όρια», συμπλήρωσε η κα Βούλτεψη.

Δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

«Χαιρετίζω την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών. Μόλις προχθές είχα καταγγείλει τον κ.Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκατίας. Καλώ τον κ.Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία» τονίζει, σε γραπτή του δήλωση ο κ.Σαμαράς και προσθέτει:
«Διαφορετικά αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της εισαγγελικής έρευνας και καλεί τον πρωθυπουργό να γίνει αρωγός της δικαιοσύνης για να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι:
«Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση».

«Η δικονομικά και θεσμικά επιβεβλημένη προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η κα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας εκείνων που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη στρατηγική της εφόδου για την ποθητή κατάληψη της εξουσίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι «τώρα όποιος έχει να πει οτιδήποτε ας το πει. Αλλιώς ας πάψει να δηλητηριάζει το δημόσιο βίο και κυρίως ας πάψει να εκδηλώνει την πρόωρη αλαζονεία του με εκβιασμούς, απειλές και συκοφαντίες». Και καταλήγοντας, αναφέρει ότι «ισχύουν δυστυχώς απολύτως όσα είπα στη παρέμβασή μου, στη τελευταία φάση της συζήτησης, στη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εχει μυια μυιαζεται και φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης αυτες τις δυο παροιμιες λενε στο χωριο μου γι αυτους που φωνασκουν και διαμαρτυρονται οταν αποκαλυπτονται τα απλυτα τους Η δικη σας συμπεριφορα
αυτο λεει ξεκαθαρα Η δε δικαιοσυνη που εσπευσε να σιγονταρει απλα και δεν το κανει γιατι τη νοιαζει η αληθεια αλλα γιατι ειναι δικο σας χαιδεμενο παιδι και πρεπει να φανει οτι κανει δικο σας εργο melito

Read more: Go to TOP and Bottom