Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη ξανά για ναρκωτικά ο Μιχάλης Μισούνοφ


Για ακόμη μία φορά ο παλαίμαχος μπασκετμολίστας του Άρη έχει μπλεξίματα με το νόμο. Ο Μιχάλης Μισούνοφ συνελήφθη αφού εντοπίστηκε με 1,5 κιλό χασίς και με μία διόπτρα όπλου.

Πάνω από 1,5 κιλό επεξεργασμένης κάνναβης κατείχε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη ξανά, μετά από αντίστοιχη «περιπέτεια» με τις Αρχές πριν από μία δεκαετία, ενώ το 2009 είχε συλληφθεί για κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ο 50χρονος Μισούνοφ συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και αντιλαμβανόμενος ότι θα ελεγχθεί άφησε στο έδαφος σακούλα με δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) συνολικού βάρους 1.655 γραμμαρίων και στη συνέχεια προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του στην οποία εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων 13 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι αναλογούντες δασμοί, καθώς και ένα σκοπευτικό εξάρτημα όπλου.

Ο Ελληνο-σκοπιανός πρώην αθλητής οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, κατοχή εξαρτήματος όπλου και κατοχή παράνομων τσιγάρων. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Μισούνοφ απασχολεί τις Αρχές: τον Ιούλιο του 2004 είχε συλληφθεί μαζί με συνεργούς του στο Π. Φάληρο με πλαστές πιστωτικές κάρτες και ναρκωτικά, ενώ το 2009 συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στην κατοχή του δύο αντιαρματικές ρουκέτες, όπλα και δεκάδες πλαστά έγγραφα, σφραγίδες και ταυτότητες.

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom