Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η κυρία Αλαμουντίν-Κλούνεϊ κουράστηκε από τα γεύματα και τις δεξιώσεις και δεν πήγε στην Ακρόπολη

Ποιος πληρώνει το μάρμαρο για τα... μάρμαρα;

Εμείς για πλάκα γράφουμε δυό μέρες τώρα για το βεβαρυμένο πρόγραμμα της κυρίας Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ,μέχρι και υδρόφιλη πετσέτα ζητήσαμε να της προσφέρουν,αλλά βγήκαμε αληθινοί αφού η κυρία κουράστηκε από τα γεύματα και τις δεξιώσεις και ακύρωσε την επίσκεψή της στην Ακρόπολη.....

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του newsit:



Αμάλ Αλαμουντίν: Δίκαιο το αίτημα για επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα, γευμάτισε η Αμάλ Αλαμουντίν στο Μουσείο της Ακρόπολης, αμέσως μετά την ξενάγησή της και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ευδιάθετη και συνομιλούσε μαζί τους σε όλη τη διάρκεια του γεύματος, ωστόσο αμέσως μετά επέστρεψε στη "Μεγάλη Βρετάνια", καθώς ήταν κουρασμένη από το πρόγραμμα της ημέρας και έτσι ακυρώθηκε η επίσκεψή της στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Απόψε, περίπου στις 8 μ.μ., θα δοθεί προς τιμήν της διεθνούς φήμης δικηγόρου δεξίωση στο ξενοδοχείο που μένει, με λίγους και εκλεκτούς προσκεκλημμένους.

Το τελευταίο βράδυ της στην Αθήνα, η Αμάλ Αλαμουντίν θα το περάσει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ και οι συνεργάτες της προσκλήθηκαν σε δείπνο σε prive αίθουσα του ξενοδοχείου Plaza, από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία έχει αναβαθμισμένο ρόλο για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Η συνάντησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 8 μ,μ και έτσι η Λιβανέζα δικηγόρος είχε λιγότερο από τρεις ώρες να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί, καθώς επέστρεψε από το Μουσείο της Ακρόπολης στη "Μεγάλη Βρετανία", μετά τις 5 το απόγευμα.

Η Αμάλ Αλαμουντίν αναμένεται να αποχαιρετήσει τη χώρα μας νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα σχετικά με την επίσκεψη της κυρίας του κυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom