Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τα ποδήλατα,τα «λουκάνικα»,τα κλειδιά της γιάφκας που επεστράφησαν και το πολύνεκρο "τρομοκρατικό" χτύπημα στη γιορτή της Ν.Δ.,που απεφεύχθη στο τσακ!!!!

Οι καραμήτροι έπιασαν δουλειά....
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Ρε σεις παίξτε μπάλα παραπέρα...
Ακου έψαχναν τα εκρηκτικά δυο μέρες πριν το χτύπημα,εδώ φακές πας να μαγειρέψεις και φροντίζεις να 'χεις τα υλικά στα ντουλάπια σου.Επέστρεψαν λέει τα κλειδιά της γιάφκας,όπου θα κρύβονταν μετά το χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ.!!!!.... με τα ποδήλατα!!!!!!

Κι ας πούμε ότι ετοίμαζαν τα χτυπήματα σε Μαρινάκη,Ν.Δ.,πρόεδρο του ΣΕΒ κλπ,που αποκάλυψε το απόγευμα ο Κικίλιας και νωρίτερα τα 'χε πει εμπιστευτικά στο Σαμαρά.... 

Γιατί δεν παρακολουθούσαν το νεαρό που συνέλαβαν ώστε να εξαρθρώσουν ολόκληρη την "τρομοκρατική" ομάδα και να μας απαλλάξουν από τους "τρομοκράτες",να κλέψει κι ο Κικίλιας τη δόξα του Χρυσοχοϊδη που ξεδόντιασε τη 17Ν το 2002,αλλά του ξέφυγαν οι.... κουφάλες!
Διαβάστε παρακάτω τα τρομοκρατικά ρεπορτάζ που διοχετεύουν στα ΜΜΕ
Ζείδωρον




Τα ποδήλατα και τα «λουκάνικα» στο σχέδιο επίθεσης των τρομοκρατών
Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Με ποδήλατα σχεδίαζαν να «χτυπήσουν» οι τρομοκράτες, στις 4 Οκτωβρίου, έναν από τους στόχους τους, οι οποίοι ήταν επιφανείς επιχειρηματίες της Ναυτιλίας, εγκαταστάσεις ναυτιλιακών εταιριών και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Μία ημέρα πριν, δηλαδή την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου θα έκαναν πρόβα τζενεράλε και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα χτυπούσαν έναν από τους παραπάνω στόχους με βόμβα τεράστιας ισχύος αποτελούμενη από οξυγόνο και ασετιλίνη. Μάλιστα, στις σημειώσεις του 30χρονου συνεργού του Μαζιώτη, τα εκρηκτικά είχαν την κωδική ονομασία «λουκάνικα».

Ο πιθανότερος τρόπος προσέγγισης και διαφυγής προς και από το σημείο της επίθεσης θα γινόταν με ποδήλατο.

Στην τσάντα που κουβαλούσε ο συλληφθείς βρέθηκαν πρόχειρα σχεδιαγράμματα του λιμανιού του Πειραιά και σχέδιο παρακολούθησης των γραφείων του Βαγγέλη Μαρινάκη, της εταιρείας Capital και της εταιρείας Info-Quest. Στις ίδιες σημειώσεις υπήρχε ένα χρονομετρημένο δρομολόγιο 14 λεπτών στην λεωφόρο Αμφιθέας, με την αστυνομία να θεωρεί ότι ο στόχος ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

http://www.enikos.gr/

Διαβάστε επίσης:
Αυτοκίνητα – βόμβες με φιάλες οξυγόνου και ασετιλίνης θα έβαζαν οι τρομοκράτες – Ίσως σχεδίαζαν πολλαπλό χτύπημα

Οι καραμήτροι έπιασαν δουλειά....



Παρακολουθήστε επίσης ΕΔΩ σημερινή περιγραφή σε πρώτο πληθυντικό αριθμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom