Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο Τέρενς Κουίκ ζητάει εκλογές ΤΩΡΑ και προβλέπει ότι θα προκύψει Οικουμενική κυβέρνηση

"Θα είμαστε εγγυητές σε μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία"!
Γνωρίζει κάτι ή απλά εύχεται...

Την πεποίθηση ότι οι ΑΝΕΛ, μετά τις εκλογές, θα έχουν ρόλο εγγυητή σε μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, αν και πρόσθεσε, ότι σε αυτή την κυβερνητική συμμαχία, θα μετέχουν όλα τα κόμματα,ακόμα  και αυτά της σημερινής συγκυβέρνησης, χωρίς, όμως, τις σημερινές ηγεσίες τους. 

«Όλοι οι υπουργοί μέχρι τώρα, έχουν κάνει προεκλογικές ομιλίες.
Απολογισμό και εξαγγελίες. Και ρωτώ: Γιατί πρέπει να περιμένουμε τις πρόωρες εκλογές, τους πρώτους μήνες του 2015, όπως είπε, χθες ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναφέρομαι στον αντιπρόεδρο των υποβρυχίων,που του δώσατε εσείς της ΝΔ συγχωροχάρτι για το θέμα αυτό.

Με τόσες προεκλογικές ομιλίες, γιατί δεν κάνουμε και τις εκλογές τώρα για να τελειώνουν τα βάσανα του κόσμου και της αγοράς που δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Δείχνει ότι με αυτά που λέτε οι υπουργοί είστε έτοιμοι για εκλογές», ανέφερε ο κ. Κουίκ.

Και πρόσθεσε: «Σας διαβεβαιώ ότι και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ακόμη περισσότερο έτοιμοι. Γιατί εκτός από την αυριανή καταψήφιση, γιατί θα πούμε όχι στην πρόταση εμπιστοσύνης, δεν θα μας βρείτε πελάτες στα 180 κουκιά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Θα μας βρείτε μετά τις κάλπες, ως εγγυητές μιας μεγάλης κυβερνητικής συμμαχίας από όλες τις δυνάμεις που θα προκύψουν μετά τις κάλπες, από όλα τα κόμματα και αυτά της συγκυβέρνησης, που δεν θα έχουν τους σημερινούς αρχηγούς τους. Ο λαός θέλει πλατιά συναίνεση, θα είμαστε εγγυητές για εθνικά θέματα, ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας».

Σημείωση Ζείδωρον:Απλά να θυμίσουμε ότι την Κυριακή το ίδιο ζητούσε ο Μπουτάρης με συνέντευξή του στο Εθνος!:Οικουμενική για να βγεί το καράβι από τη φουρτούνα
Σύμπτωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom