Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σε εξέλιξη συλλαλητήριο της ΠΟΕΔΗΝ και των μαθητών Μουσικών Σχολείων - Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα


Κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα αυτή την ώρα καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο το συλλαλητήριο της ΠΟΕΔΗΝ όσο και το συλλαλητήριο των μαθητών μουσικών σχολείων. Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Αθήνας.

Πολλές οι πορείες σήμερα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μετά τους συνταξιούχους που διαδήλωσαν το πρωί, τη σκυτάλη πήραν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και οι μαθητές.

Το συλλαλητήριο της ΠΟΕΔΗΝ



Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ λόγω της 24ωρης πανυγειονομικής πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ. 

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία συγκεντρώθηκαν στο Υπουργείο Υγείας στην Αριστοτέλους και από εκεί ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή. 

Οι διαδηλωτές διεκδικούν κατάργηση της αξιολόγησης, δημόσιο σύστημα υγείας με δωρεάν και καθολική πρόσβαση, επαρκή χρηματοδότηση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών και κατάργηση του ΕΣΑΝ. 

Το συλλαλητήριο των μαθητών μουσικών σχολείων



Για μια ακόμη φορά στο δρόμο βρέθηκαν και οι μαθητές των μουσικών σχολείων της Αττικής.

Μείζον θέμα για τα παιδιά και τους γονείς τους που ειναι στο πλευρό τους, όπως και οι καθηγητές τους,  είναι το θέμα της μεταφοράς τους στα σχολεία το οποίο ακόμη δεν έχει λυθεί. 

Παρούσα στο συλλαλητήριο των μαθητών και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. 


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom