Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το προφίλ του "αυθάδη τρομοκράτη",που ΘΑ τίναζε Ν.Δ.,Μαρινάκη και ΣΙΑ στον αέρα, αλλά δεν...

....δεν είχε βρει ακόμα τα εκρηκτικά,δεν είχε γιάφκα κι είχε παραδώσει τα κλειδιά του γκαράζ,όπου θα κρύβονταν μετά το πολύνεκρο χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ.!!!!!

Μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» τουλάχιστον από το 2009 θεωρούν στην Αντιτρομοκρατική πως είναι ο Αντώνης Σταμπούλος, από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και φαίνεται να έχουν προκύψει τα τελευταία 24ωρα.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, έπειτα από τις έρευνες που έκαναν για το παρελθόν του 31χρονου, ο οποίος τελικά σε ένα περιορισμένο κύκλο ατόμων με πολιτική δράση στο χώρο των Αντιεξουσιαστών, φαίνεται να ήταν γνωστός και μάλιστα τα τελευταία 10 χρόνια.

Η αδυναμία των πρώτων ημερών να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του ατόμου που είχε στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική, ενώ όλα έδειχναν πως είναι ένα σημαντικό για το λεγόμενο Ελληνικό «αντάρτικο πόλης» πρόσωπο, οδήγησε τους Αστυνομικούς στον 60 όροφο της ΓΑΔΑ, ζητώντας την βοήθεια των συναδέλφων τους από την Κρατική Ασφάλεια.

Γρήγορα διαπιστώθηκε πως σε ηλικία 19 ετών ο Σταμπούλος είχε προσαχθεί μαζί με άλλα άτομα του Αντιεξουσιαστικού χώρου στο Α/Τ Αμαρουσίου, καθώς κολλούσαν αφίσες στους δρόμους με «Αναρχικό περιεχόμενο» όπως γράφει χαρακτηριστικά το Υπηρεσιακό σημείωμα που είχε συνταχθεί το 2002 και περιείχε και τα ονόματα των προσαχθέντων, ανάμεσά τους και του «Αντώνιου Σταμπούλου».

Η προσαγωγή έφερε...προσοχή


Έκτοτε ο νεαρός άρχισε να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του αποφεύγοντας ακόμα και τα επεισόδια στης πορείες, καθώς φαίνεται πως είχε ωριμάσει, θεωρητικά, ιδεολογικά και πρακτικά, η επιθυμία του για ένταξη στον «Ένοπλο Αγώνα». 

Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 31χρονος να στρατολογήθηκε στον «Επαναστατικό Αγώνα» όχι από το Ν. Μαζιώτη, αλλά από ένα ιστορικό πια πρόσωπο για την συγκεκριμένη οργάνωση. Το Λάμπρο Φούντα, ο οποίος το 2009 έπεφτε νεκρός έπειτα από ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς, στην περιοχή της Δάφνης.

Άλλωστε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής, που προσπάθησαν να ανακρίνουν το σκληρό νεαρό άνδρα, ο οποίος δεν έπινε ούτε νερό από τα χέρια τους, τον χαρακτηρίζουν το νέο «Λάμπρο Φούντα» του «Επαναστατικού Αγώνα», προσδίδοντας ένα προφίλ σεβασμού στο πρόσωπο του Σταμπούλη, από τα υπόλοιπα ασύλληπτα μέλη της ένοπλης οργάνωσης.

Οι έρευνες…


Μπορεί τα ευρήματα στο διαμέρισμα της οδού Καυτατζόγλου στην Κυψέλη να είναι πενιχρά για την Αντιτρομοκρατική, πλην όμως οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η εργαστηριακή διερεύνηση αυτών των αντικειμένων, είναι δυνατόν να αποδειχθεί θησαυρός. 


Τα δυο κράνη μοτοσυκλέτας που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, είναι δυνατόν να δώσουν γενετικό υλικό κι άλλων προσώπων, γνωστών η μη στις Αρχές και κυρίως να ολοκληρώσουν το πάζλ για την βομβιστική ενέργεια στην Τράπεζα τις Ελλάδος, που εξαπέλυσε τον περασμένο Απρίλιο ο «Επαναστατικός Αγώνας», όσον αφορά στα πρόσωπα που πήραν μέρος σε αυτή την καταδρομική ενέργεια.

Άλλωστε είναι διαπιστωμένο πως το Νίκο Μαζιώτη που φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο βόμβα, ακολουθούσαν δυο μοτοσυκλέτες, η μια με δυο αναβάτες και η άλλη με έναν, προκειμένου να παραλάβει τον οδηγό του αυτοκινήτου βόμβα.

Κατά συνέπεια είναι δυνατόν να προκύψουν ακόμα και άγνωστα στην Αντιτρομοκρατική πρόσωπα, που αποτελούν των επιχειρησιακό πυλώνα του «Επαναστατικού Αγώνα».

Τέλος και όσον αφορά στην γιάφκα τις οργάνωσης και τους έτοιμους εκρηκτικούς μηχανισμούς, που φέρεται να διαθέτουν τα ασύλληπτα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα», το σενάριο περί κινητής γιάφκας δηλαδή κάποιου αυτοκινήτου, είναι ακόμα υπαρκτό.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


Διαβάστε επίσης:
"Βρίσκομαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom