Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Κατέληξε ο 46χρονος που ήπιε ποντικοφάρμακο - Αλλο ένα θύμα του καθεστώτος


Κατέληξε τελικά μετά από πολύωρη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 46χρονος άνδρας, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα,gύρω στις 3.30,εντοπίστηκε από τους οικείους του να έχει καταναλώσει ποσότητα ποντικοφάρμακου.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όμως δεν τα κατάφερε.

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο και την τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο του Κ.Σ, ο οποίος κατέληξε τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 46χρονος ήταν ταμίας της ομάδας του Απόλλωνα Εγλυκάδας και εργαζόταν στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Ο 46χρονος, ο οποίος ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, αντιμετώπιζε προβλήματα στην εργασία του και αρκετοί εικάζουν πως για αυτό το λόγο οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από ανθρώπους που γνώριζαν τον 46χρονος, ο αυτόχειρας οδηγήθηκε στην πράξη αυτή, καθώς είχε κληθεί από το Υπουργείο και τη Διοίκηση των Φυλακών Αγίου Στεφάνου, όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια ως σωφρονιστικός υπάλληλος, να λογοδοτήσει.

Και αυτό, γιατί σε έλεγχο που είχε γίνει για τα δικαιολογητικά που είχαν κατατεθεί για τον διορισμό του, είχε βρεθεί πλαστό έγγραφο από σχολή της Πάτρας, και οι αρμόδιες Αρχές διερευνούσαν το θέμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις επόμενες ημέρες αναμενόταν να κληθεί σε απολογία και, μάλιστα, θα του ασκούνταν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom