Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αγρια δολοφονία 30χρονου στην Καλλίπολη του Πειραιά


- Μαχαίρωσαν τον 30χρονο στην πλάτη και τον άφησαν σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά
- Κηλίδες αίματος βρήκαν οι αστυνομικοί ακόμη και στο κεφαλοσκαλο της πολυκατοικίας
- Ανω κάτω το διαμέρισμα του νεαρού άνδρα που είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ
- Ήξερε τους δολοφόνους του το θύμα; Ηταν στόχος οι εισπράξεις;
- Ολα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία


Σοκαρίστηκαν ακόμη και οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα του 30χρονου άνδρα στην οδό Σκλαβούνου στον Πειραιά καθώς τον βρήκαν άγρια δολοφονημένο. 



Πως έγινε το άγριο φονικό



Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης στην ήσυχη γειτονιά της Καλλίπολης ακούγονται φωνές σαν κάποιοι να καυγαδίζουν. Γρήγορα οι φωνές παύουν να ακούγονται και οι γείτονες ησυχάζουν. 

Ωστόσο το κακό είχε γίνει. Οι δολοφόνοι του 30χρονου άνδρα τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του. Του κατάφεραν 3 μαχαιριές στην πλάτη και τον άφησαν νεκρό σε μια λίμνη αίματος. 


Επί του παρόντος κανείς δεν έχει σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί. Το σπίτι του θύματος είναι άνω - κάτω και εξετάζεται σοβαρά το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας να ήταν η ληστεία καθώς ο 30χρονος είναι ιδιοκτητης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ και ίσως είχε μαζί του χρήματα από τις εισπράξεις του πρακτορείου. 

Αυτό που παραμένει γρίφος για τους αστυνομικούς ειναι οτι η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Ηξερε το θύμα τους δολοφόνους του; Πήγαν μαζί στο σπίτι; Ή του όρμησαν την ώρα που εκείνος ανοιγε την πόρτα του σπιτιού του; 

Ενδεικτικό της αγριότητας του εγκλήματος είναι οτι οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας εντόπισαν κηλίδες αίματος ακόμη και στο κεφαλόσκαλο στην είσοδο της πολυκατοικίας που έγινε το φονικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό και από το αυτοκίνητο που ειναι παρκαρισμένο μπροστά από την πολυκατοικία. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το περίεργο λέει είναι ότι δεν βρήκαν παραβίαση πόρτας. Μα εδώ έχω κάμερα που λείπω εγώ και έρχονται έξω από τη πόρτα μου κ κάνουν συνέλευση με κάποιους εκτελεστές βίας της πολυκατοικίας, και με απειλούν με όπλο, δείχνοντας τη πόρτα μου, βρίζουν μαζί με τους ενοίκους στα πλαίσια ψυχ. βίας που θέλουν να πράττουν και να ακούω τι πράττουν, αφού έχουν προπαγανδίσει τόσο κόσμο για ν μην μιλήσει κανείς και η διτήρηση της σιωπής επιτυγχάνεται με ποικίλους τρόπους. Προτρέπουν δε τους ενοίκους να απενεργοποιήσουν το συναγερμό κ να μπουν μέσα να ρίξουν ναρκωτικά. έχουν μπει άπειρες φορές, κόβοντας το ρέυμα, κλπ με πολύ εύκολο τρόπος όπως όλοι γνωρίζετε ποιος είναι αυτός, και καταστρέφουν μέσα αντικείμενα καινούργια του σπιτιού μου, ρίχνουν ουσίες σε πόσιμα είδη, για βλάβη της υγείας μου, και συγχρόνως έχουν κάνει τεράστια σκευωρία με πολύ κόσμο για να κρατήσουν τη σιωπή τους. οι ένοικοι τα παίρνουν από αστυνομικούς, που είναι έξω από τη πόρτα μου. Επειδή η αστυνομία είναι όργανο της κρατικής εξουσίας, είναι επομένως εύλογο οι αστυνομικοί να καλύπτουν τον εγκληματία, και όχι τη πράξη αυτή καθ εαυτή.

Read more: Go to TOP and Bottom