Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Με 155 ψήφους εξασφάλισαν παράταση τουλάχιστον 4 μηνών - Μούγκα στη στρούγκα οι τηλεαντάρτες

Η πιο σπουδαία στιγμή της βραδιάς όταν ο Σαμαράς υπερασπίστηκε από το βήμα της Βουλής τον Πρετεντέρη και τον Αδωνι,γέλασε και το παρδαλό κατσίκι

Μετά από πολυλογία 3 ημερών με έντονες αντιπαραθέσεις σε επίπεδο μικρών παιδιών και τις καθαρά προεκλογικές ομιλίες των δύο μεγάλων αρχηγών κι ενώ ακούστηκαν αρκετές φωνές να ζητάνε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, άρχισε στη μία παρά δέκα το πρωί η ψηφοφορία για την αίτηση παράτασης (ψήφο εμπιστοσύνης τη βάφτισαν!) της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων.

Τελικά με 155 ψήφους εξασφαλίστηκε παράταση τουλάχιστον 4 μηνών,εκτός σοβαρού απροόπτου βέβαια....

Ούτε μία έκπληξη εκτός ίσως της απουσίας του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαϊας Γιώργου Νταβρή,της νεόνυμφης Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιώργου Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ!Απουσίαζε επίσης από τη διαδικασία και ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος,συνολικά οι απόντες ήταν 12.

 131  ψήφισαν ΟΧΙ

    2  ψήφισαν ΠΑΡΩΝ (Ψαριανός και Μάρκου)

Ενώ δεν ψήφισαν οι έγκλειστοι στον Κορυδαλλό και αλλού


Η απάντηση του Νταβρή στον Καμμένο
"Εγώ βρίσκομαι στην «Κουρσεβέλ» Αχαΐας καθόσον έχω δηλώσει ότι απέχω από επικοινωνιακές συστημικές τρολιές" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Νταβρής, απαντώντας στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.
"Αναμένω τη δήλωση του κ. Καμμένου και του κ. Νικολόπουλου, τηρώντας στάση αναμονής, για το εάν το «εθνικό κεφάλαιο», στηρίξει με την ψήφο του τούτη την κυβέρνηση" πρόσθεσε.
Το μήνυμα Καμμένου στον Νταβρή


Ολόκληρη η ομιλία Σαμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom