Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ισοπαλία 1- 1 στη Φινλανδία η Εθνική μας - Παρθενική εμφάνιση και γκολ ο Καρέλης (βίντεο)

Δεύτερη αγωνιστική για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού της Γαλλίας το 2016 και η Ελλάδα του Ρανιέρι παραμένει χωρίς νίκη με μόλις 1 βαθμό!

Τον πρώτο της βαθμό στα προκριματικά του Euro 2016 πήρε απόψε  η Εθνική μας στο Ελσίνκι  μετά από εξαιρετική εμφάνιση με αντίπαλο τη Φινλανδία!

Με πολλά νέα πρόσωπα κατέβασε την Ελλάδα ο Ρανιάρι κι έβαλε φορ τον Καρέλη κάνοντας την έκπληξη,με το νεαρό να τον δικαιώνει απόλυτα στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής των ανδρών.

Οι Ελληνες παίκτες έπαιξαν ανοιχτό και γρήγορο ποδόσφαιρο,δεν φοβήθηκαν  τον αντίπαλο και κόντρα στην προϊστορία που τους ήθελε χωρίς νίκη σε πέντε αναμετρήσεις(3 ήττες και δύο ισοπαλίες) επιζητούσαν πάσι θυσία τη νίκη στο Ελσίνκι.

Μια ολιγωρία όμως στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τους στέρησε τη νίκη!

Στο 2´ η πρώτη καλή φάση στον αγώνα για την Φινλανδία. Ο Σπαρβ σούταρε στην κίνηση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρνέζη!

Στο 8´ το πρώτο σουτ για την Εθνική. ο Ταχτσίδης έστειλε την μπάλα άουτ, με σουτ μέσα από την περιοχή και από δύσκολη θέση

Στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών ο Νίκος Καρέλης έπιασε ένα φανταστικό σουτ,με εξωτερικό φάλτσο,από τα όρια της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 0-1 στο 27'!


41´ Επικίνδυνη στιγμή για την ελληνική άμυνα αλλά ευτυχώς ο Ούρμε άνοιξε το κοντρόλ μετά την εξαιρετικη πάσα του Ερεμένκο και ο Καρνέζης μπλόκαρε

43´ Ο Μανιάτης δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από γύρισμα του Μαυρία.

Η αλλαγή των Φινλανδών στο ημίχρονο τους δυνάμωσε επιθετικά κι άρχισαν να πιέζουν την Ελληνική ομάδα που φάνηκε να οπισθοχωρεί.

Συνέπεια αυτών ήταν η ισοφάριση στο 55' από τον Χούρμε,ο οποίος βρέθηκε μόνος στην περιοχή μετά από μπαλιά του Χαμαλάινεν και κεραυνοβόλησε τον Καρνέζη!


Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι διεθνείς μας "ξύπνησαν" και θυμήθηκαν την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου....

Τραγικό λάθος του Φινλανδού τερματοφύλακα στο 60' δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι Ελληνες ποδοσφαιριστές.

Στο 71´ ωραίο φάουλ του Σάμαρη, η κεφαλιά του Παπασταθόπουλου όμως ήταν εύκολη υπόθεση για τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 82´ σουτ του Ταχτσίδη εκτός περιοχής, η μπάλα δεν πήρε τα φάλτσα που θα ήθελε και πέρασε άουτ!

Τελικό 1-1.....

Φινλανδία (Παατελάινεν):Μάενπαα, Αρκίβουο, Μόισαντερ, Τόιβιο, Χούρμε, Ρινγκ, Σπαρβ, Χετεμάι(46' Χαμαλάινεν), Ερεμένκο, Ρίσκι(88' Ταϊνιο), Πούκι(71' Πογιανπάλο).

Ελλάδα (Ρανιέρι): Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Τοροσίδης, , Ταχτσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Μαυρίας(65' Μόρας), Καρέλης(81' Σαμαράς), Αθανασιάδης(84' Μήτρογλου).

Διαιτητής: ο Ισπανός Νταβίντ Μπορμπαλάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom