Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάδα-Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2016

Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδος για τη συμμετοχή της στο Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας  ξεκινάει απόψε (21:45) στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης με αντίπαλο την Ρουμανία 

Την τέταρτη σερί συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (πήγαμε 2004, 2008 και 2012) διεκδικεί η Εθνική Ελλάδος και η προσπάθειά της θα ξεκινήσει απόψε με την αναμέτρηση στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα την Ρουμανία, όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του ιταλού προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας.

Να σημειώσουμε ότι με την Ρουμανία παίξαμε  μπαράζ με διπλούς
αγώνες το Νοέμβριο του 2013 για το εισιτήριο του Μουντιάλ της Βραζιλίας.Στο Καραϊσκάκη η Εθνική μας νίκησε 3-1 και στο Βουκουρέστι ήρθαμε 1-1... Γενικότερα όμως κι όσο πάμε προς τα πίσω η Εθνική Ρουμανίας ήταν ο κακός δαίμονας της Εθνικής μας....

Ελλάδα και Ρουμανία έχουν τεθεί αντιμέτωπες 32 φορές μέχρι σήμερα!
Η Εθνική μας έχει μόλις 6 νίκες και η Ρουμανία τριπλάσιες...17 (!),ενώ 9 φορές δεν αναδείχθηκε νικητής, με τους αντιπάλους μας να έχουν σημειώσει διπλάσια γκολ (69-35)!!!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει το 4-3-3, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά, τους Ταχτσίδη, Σάμαρη, Κονέ στη μεσαία γραμμή και τους Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο, Μήτρογλου να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Μόρας, Κ. Παπαδόπουλος, Φορτούνης, Σαμαράς, Βύντρα, Γλύκος, Αθανασιάδης, Διαμαντάκος, Α. Παπαδόπουλος.

Ο Βίτορ Πιτούρκα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Την εστία των Ρουμάνων θα υπερασπιστεί ο Ταταρουσάνου, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Τάμας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Χόμπαν, Πιντίλι και πιο μπροστά τους οι Μαξίμ, Στάνκου, Κίπτσιου με τον Μαρικά στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της Ρουμανίας συμπληρώνουν οι Παντιλίμον, Λουνγκ, Λουκίν, Γκοιάν, Μότι, Γκρέκου, Τόρζε, Πρεπελίτα, Ενάκε, Μπουντέσκου, Ακίμ και Κεσέρου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ και τον ΟΤΕ TV,ενώ εναλλακτικά μπορείτε να τον δείτε πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους
ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ  - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom