Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Δωρεάν σεμινάρια πληροφορικής από το Δίκτυο Ζωγράφου


Πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο 21/9/2014 το 1ο δωρεάν σεμινάριο πληροφορικής με αντικείμενο την προώθηση ιστοσελίδων που διοργάνωσε το Δίκτυο Ζωγράφου - Zografou.Net.

Με το σεμινάριο αυτό εγκαινιάζεται ένας κύκλος δωρεάν σεμιναρίων τεχνολογιών πληροφορικής και διαδικτύου προς τους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου.

Όπως τόνισαν οι εκπαιδευτές των σεμιναρίων κ.κ. Δαβαλάς Θανάσης και  Μπαλατσούκας Νίκος,που αμφότεροι έχουν μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο,όταν υπάρχει θέληση προσφοράς ο τρόπος πάντα ανακαλύπτεται.

Το «Δίκτυο Ζωγράφου» με τις ενέργειές του αποδεικνύει καθημερινά ότι ήρθε για να μείνει και να προσφέρει στους πολίτες του Ζωγράφου!!!

Για τις 27 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να ακολουθήσει το πρώτο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού το οποίο ενδιαφέρει τόσο μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου , κυρίως, όσο και φοιτητές.

Τονίζουμε ότι τα σεμινάρια αυτά στα οποία θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτά τα δύο σεμινάρια απλά έρχονται να ανοίξουν ένα κύκλο συνεχούς εκπαίδευσης των δημοτών μας μέσα από το Δίκτυο Ζωγράφου - Zografou.Net και την ευγενική βοήθεια του InTech Ζωγράφου.

Το μόνο που απαιτείται από την πλευρά των ενδιαφερομένων είναι να  καλέσουν για να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα  210 74 82 987 - 210 74 82 904 ή  να περάσουν από τα γραφεία του  «Δικτύου Ζωγράφου» που βρίσκονται στην οδό Ιωάννου Θεολόγου 58.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom