Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αν ιεραρχείτε έτσι τα προβλήματα του Δήμου κυρία Καφατσάκη δεν είναι στραβός ο γιαλός

Από τα... δύσκολα ξεκίνησαν τη δουλειά στο Δήμο Ζωγράφου

Οτι είναι επιβλητικός ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου δεν το αμφισβητεί κανένας,περικαλλής όπως τον χαρακτηρίζει ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος.

Του οποίου Αρχιμανδρίτη οι καβγάδες με τους πρώην Δημάρχους της πόλης και κυρίως με τον Γιάννη Καζάκο ήταν ομηρικοί κι έγιναν και
δημόσια στα κανάλια (δείτε ΕΔΩ),για τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας,πάνω από τον οποίο περνάνε και τα υλικά προς το παραπλεύρως  Δημοτικό Κηποθέατρο.

Παρά τη γενική καγκελόφραξη του περιβάλλοντα τον Ιερό Ναό χώρου, από την μικρή είσοδο επί της Αγίου Γεωργίου εκτός των πιστών μπορούσε να μπει κι όποιος ήθελε να πάει στο Πάρκο,στη Βίλα Ζωγράφου ή στο Κηποθέατρο.


Ξαφνικά κι ενώ η νέα Δημοτική αρχή του Ζωγράφου υπό την κυρία Τίνα Καφατσάκη μόλις έκλεισε βδομάδα στα ηνία του Δήμου,μια ανακοίνωση του Δήμου  κρεμασμένη στην καγκελόπορτα υποδεικνύει ως είσοδο για τη Βίλα και το Πάρκο την Πύλη του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών,που βρίσκεται περίπου 150 μέτρα πιο κάτω!!!!


Βέβαια η καγκελόπορτα (είσοδος-έξοδος) από το προαύλιο της εκκλησίας προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου έκλεισε οριστικά με το λουκέτο που βλέπετε,ενώ από την έξω πλευρά υπάρχει η ίδια ανακοίνωση του Δήμου!


Το θέμα είναι αστείο,άνευ ουσίας και φυσικά δεν πρόκειται να εφαρμοστεί από κανέναν η σύσταση,εκτός κι αν ο παπάς  χτίσει (έχει τέτοιο δικαίωμα;) καμία μάντρα ανάμεσα στην εκκλησία και το Πάρκο καθώς μια παλέτα με τσιμεντόλιθους είναι "παρκαρισμένη" μπροστά στα σκαλιά της εκκλησίας και ανάλογη ποσότητα άμμου !

Αναφέρουμε το γεγονός γιατί μας εντυπωσίασε η κ@λ@πιλάλα της εξουσίας ν' ασχοληθεί με τα "προβλήματα" του παπα-Βενέδικτου,ενώ ο Δήμος Ζωγράφου έχει χίλια δυό σοβαρά προβλήματα να διαχειριστεί και να τα επιλύσει πάραυτα. 

Εκτός κι αν η νέα Δημοτική αρχή θεωρεί επουσιώδη θέματα την καθαριότητα της πόλης,τα φθαρμένα έως επικίνδυνα οδοστρώματα σχεδόν σε όλους τους μη κεντρικούς δρόμους,την πλήρη εγκατάλειψη των Παιδικών Χαρών,το κατεστραμμένο από την προηγούμενη διοίκηση Πάρκο στου Γουδή και και και και...

Ας σας φωτίσει ο Θεός τώρα που 'ναι αρχή ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom