Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τι σχέση έχει η "βόμβα" του Καρχιμάκη με την παραίτηση Κουκοδήμου;


Σαν στρακαστρούκα έσκασε πριν 24 ώρες η παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Κουκοδήμου για... προσωπικούς λόγους,όπως έγραψε αρχικά στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό κι όπως αναγκάστηκε να επαναλάβει μετά από διάφορα δημοσιεύματα,χωρίς φυσικά να διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί....

Μια "βόμβα" όμως είχε πετάξει από τις 20 Αυγούστου ο ΠΑΣΟΚος
Μιχάλης Καρχιμάκης,οποία διακινήθηκε αρκετά στο διαδίκτυο με τίτλο:“Βόμβα” Καρχιμάκη:”Φωτογραφίζει” νυν υπουργό για φοροφυγά.



12 μέρες μετά φαίνεται πως εξερράγη αν πιστέψουμε χθεσινό άρθρο στο γνωστών αντιλήψεων http://www.antinews.gr/,που βλέπει βέβαια το δάχτυλο αλλά του ξεφεύγει το δάσος!

Διαβάστε το:
Παραίτηση Κουκοδήμου: Υπάρχει ακόμη φιλότιμο στην πολιτική

Έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από την απόφαση του Κώστα Κουκοδήμου να υποβάλει ξαφνικά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Αν και αρχικά φάνηκε ότι υπήρξε κόντρα με τον Α. Λοβέρδο σχετικά με τις αρμοδιότητες, διέρρευσε τελικά ότι η αιτία ήταν ότι ο κ. Κουκοδήμος είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με επιχείρηση που διατηρεί στην Πιερία και η οποία έχει πέσει έξω.

Όμως, το παρασκήνιο λέει ότι η αρχή έγινε όταν έπιασε ξανά δουλειά ο... Κλουζώ του ΠΑΣΟΚ ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο οποίος σημειωτέον είναι κατηγορούμενος για κακούργημα και παρ' ολίγο να πάει φυλακή όταν του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Καρχιμάκης, αφού γλίτωσε τη φυλακή λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τη δουλειά που έκανε και στο παρελθόν, δουλειά που τον καθιέρωσε στο ΠΑΣΟΚ. Πριν μερικές ημέρες ανάρτησε στα social media τα εξής:
«Αν κύριε Σαμαρά αποκαλυφθεί ότι υπουργός της κυβέρνησης σας πιθανόν να ήταν με νταβατζίδικη μεθόδευση ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, σε οικογενειακή επιχείρηση (Α.Ε) που μετείχε ως αντιπρόεδρος, υπάρχει μια απορία !!!! θα τον καλύψετε; Η θα τον εξαποστείλετε»;

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε πριν μερικές ημέρες αναταραχή και έπειτα από έρευνα αποδείχθηκε ότι αφορούσε την επιχείρηση του κ. Κουκοδήμου και κάποια χρέη που είχε στο Δημόσιο τα οποία και προσπαθεί να ρυθμίσει. Προς τιμήν του υπέβαλε την παραίτησή του, έχασε την υπουργική καρέκλα όταν άλλα πασοκικά λαμόγια κι ερπετά ούτε καν θα διανοούνταν να εγκαταλείψουν για πολύ χειρότερα σκάνδαλα.

Να μιλάνε όλοι για ειλικρίνεια και ευθιξία αλλά να μιλάει το ΠΑΣΟΚ και ο Καρχιμάκης, αυτό πάει πολύ. Τουλάχιστον ο Κουκοδήμος δεν είναι γατζωμένος στην καρέκλα.
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom