Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Φρίκη σε πολυκατοικία της Χαλκίδας: Ληστές τον σκότωσαν στο ξύλο μπροστά σε γυναίκα συγγενή του


- Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα, που είδε τον άντρα να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της από τα χτυπήματα
- Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής που κάποια στιγμή άκουσαν τις φωνές από το σπίτι
- Οι ληστές χτύπησαν την ώρα του αγώνα της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ και αιφνιδίασαν τα θύματα
- Το διαμέρισμα του στυγερού εγκλήματος βρίσκεται πάνω από καφετέρια που εκείνη την ώρα είχε κόσμο

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.30 σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα, πάνω από το ισόγειο καφετέριας. Οι ληστές αιφνιδίασαν τόσο τον άτυχο άντρα, όσο και την κατάκοιτη συγγενή του και κατάφεραν να παραβιάσουν μία από τις πόρτες.
Όταν οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει ήταν αργά. Οι αδίστακτοι δράστες βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, αποφασισμένοι να τους βασανίσουν.

Η πρώτη κίνηση ήταν να σηκώσουν τον άτυχο άντρα από το κρεβάτι και να τον φιμώσουν. Στη συνέχεια έδεσαν την κατάκοιτη γυναίκα, που έμελλε να ζήσει τον θάνατο του συγγενή της. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι και κάποια στιγμή επέστρεψαν στο υπνοδωμάτιο και άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο, για να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα.

Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. Εκείνοι δεν έκαναν πίσω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνέχιζαν να ψάχνουν στο σπίτι και έφυγαν όταν βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έψαχναν.

Οι φωνές και τα δάκρυα της άτυχης γυναίκας ξεσήκωσαν την περιοχή αλλά ήταν αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν αφήνοντας στο σπίτι νεκρό τον άντρα και δεμένη τη γυναίκα του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις σε μια προσπάθεια να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ του εγκλήματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom