Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Εχουν πλάκα στο ΠΑΣΟΚ! Σαν τ' αδέρφια που τρώγονται πάνω απ' το φέρετρο του γονιού

"Θανατηφόρες" ατάκες του Ε. Βενιζέλου για τον Γιώργο Παπανδρέου: "¨Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" - Άγρια αντίδραση για τις αποδοκιμασίες

Μετά τα όσα ευτράπελα έγιναν προχτές στη "μάζωξη" του Γιωργάκη για το μνημόσυνο του κινήματος,απόψε ήταν η σειρά του Βαγγέλη να πάρει τη ρεβάνς
- Άγρια ήταν η αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις αποδοκιμασίες στην εκδήλωση για τον Α. Παπανδρέου
- Χαρακτήρισε τους λεγόμενους Παπανδρεϊκούς "κλακαδόρους" που δεν ανήκουν στην παράταξη
- Κατηγόρησε και τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τώρα βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ
- Τι απάντησε ο Ε. Βενιζέλος όταν ο κόσμος του φώναζε: "ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό"


Μύδρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κατά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου μετά τις αποδοκιμασίες στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Βενιζέλος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο και δεν άργησε να αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν πριν από δύο ημέρες. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τους λεγόμενους Παπανδρεϊκούς, στους οποίους αποδίδονται οι αποδοκιμασίες, "κλακαδόρους" που δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημείωσε, όλα όσα είπε στην προχθεσινή εκδήλωση χάθηκαν από συμπεριφορές που βιάζουν τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αξίες και ξεκαθάρισε πως αυτά τα φαινόμενα δεν τον αφορούν προσωπικά.

Φυσικά χαρακτηριστικό ήταν το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου για την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου. Αν και σημείωσε πως ψυχικά είναι παρών, υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να είναι στην εκδήλωση για το ΠΑΣΟΚ γιατί βρίσκεται σε σεμινάριο της Royal Bank of Scotland, αφήνοντας έτσι αιχμές πως ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει την καριέρα του, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τα γεγονότα στο ΠΑΣΟΚ και την πορεία του.

Σε άλλη μία θανατηφόρα πραγματικά ατάκα για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε με νόημα πως το ΠΑΣΟΚ παραμένει στη μάχη όπως και ο ίδιος σε αντίθεση με άλλους υπογραμμίζοντας με νόημα: "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".

Φυσικά από την ομιλία του κ. Βενιζέλου δεν έλειψαν και οι προειδοποιήσεις, λέγοντας πως εξαντλεί τα περιθώρια της δικής του ανοχής και αντοχής.

Μάλιστα, όταν ο κόσμος φώναζε "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό" ο Ευάγγελος Βενιζέλος τους απάντησε πως το "ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κλονισμένο, ακρωτηριασμένο, αλλά όρθιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom