Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Συμβαίνει τώρα στο Γαλατά Ναυπακτίας:Τρεις ταμπουρώθηκαν στο σπίτι τους και απειλούν να αυτοκτονήσουν!


Κλεισμένοι στο σπίτι τους στο κέντρο του χωριού Γαλατάς της δ.ε. Χάλκειας του δήμου Ναυπακτίας,είναι αυτή την ώρα τρία αδέλφια τα οποία κρατώντας μαχαίρι απειλούν να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews αυτή τη
στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο οι οποίοι διαπραγματεύονται με τους τρεις άνδρες, που να σημειωθεί είναι ηλικίας από 40-40 και 46 ετών.

Άγνωστοι παραμένουν για την ώρα οι λόγοι της πράξης τους !!!!

Ωρα 20:27. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των τριών ανδρών με την αστυνομία …

Ωρα 21:20  Το απόγευμα  ξεκίνησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού μετά από πληροφορίες για ύπαρξη ναρκωτικών, τα αδέρφια αρνήθηκαν την είσοδο και ταμπουρώθηκαν στο σπίτι τους.Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτής από την Πάτρα και ψυχολόγοι. Αυτή την ώρα επικρατεί ησυχία, ο διαπραγματευτής και οι ψυχολόγοι έχουν φύγει από το σπίτι των αδελφών .

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε !!!!
http://www.nafpaktianews.gr/

update (ώρα 22:20):Συνεχίζεται το θρίλερ με τα τρία αδέλφια στον Γαλατά

Αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένει η περιοχή έξω από το σπίτι στον Γαλατά, όπου έχουν ταμπουρωθεί τα τρία αδέλφια, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ένας αδελφός  απειλεί να αυτοκτονήσει και οι άλλοι δύο αρνούνται να βγουν από το σπίτι τους.

update (ώρα 12:20 π.μ.):Εληξε το θρίλερ
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα τρία αδέλφια στον Γαλατά πείστηκαν να βγουν από το σπίτι και συνελήφθησαν για διατάραξη κοινής ειρήνης από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom