Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά βουλευτίνα της Ν.Δ.,που έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία της (βίντεο & φωτο)


Όλα τα βλέμματα τράβηξε σήμερα στην ορκωμοσία της η νέα βουλευτής Χίου της ΝΔ, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη , η οποία αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Σταμάτη Καρμάντζη,που εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Η κα Μαρία Σταυρινούδη - 
Σόδη ήταν η επόμενη στην σειρά εκλογής για τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Χίου.

Πρόκειται για την δεύτερη αντικατάσταση, μετά την παραίτηση του Κωστή Μουσουρούλη, για να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014. Τον είχε αντικαταστήσει ο κ. Κάρμαντζης, πριν από 3 μόλις μήνες.


Σημειώνεται ότι κυρία Σόδη κατάφερε να μπει στη Βουλή με μόλις 293 ψήφους!



Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά βουλευτίνα της Ν.Δ.

Η νέα βουλευτής της ΝΔ γεννήθηκε στον Καταρράκτη της Χίου την 1η Αυγούστου του 1964.Είναι παντρεμένη με τον φαρμακοποιό Γιώργο Σόδη και έχουν δύο παιδιά την Βικτώρια 19 ετών, που είναι φοιτήτρια Ιστορίας – Αρχαιολογίας και το Γιάννη 17 ετών, που είναι ακόμα μαθητής Λυκείου.

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση της νέας βουλευτού της ΝΔ δεν είναι άσχετη με την επαγγελματική της πορεία. Σπούδασε Αισθητικός στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε και τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Αισθητική και την Κοσμετολογία.

Το 1986 εργάστηκε στην Αθήνα ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Αισθητικών στη Γαλλική Εταιρία Rene Guinot.

Το 1992 μετακομίζει στη Χίο και ανοίγει ινστιτούτο αισθητικής. To 2002 μαζί με τον φαρμακοποιό σύζυγό της Γιώργο Σόδη ανοίγουν το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο Κολωνάκι και ακολουθούν πολλά άλλα.

Δημιούργημά της είναι τα... Mastic Spa

Η κυρία Σόδη είναι η ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών που βασίζονται στη μαστίχα, με δραστηριότητα τόσο εντός των συνόρων, όσο και εκτός. Δεν είχε άδικο, όταν σε παλαιότερο σημείωμά της για τις εκλογές έλεγε ότι συστήνει τη Χίο και τη μαστίχα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Από το 1992 διατηρεί στη Χίο το ινστιτούτο αισθητικής, το οποίο αργότερα εξοπλίστηκε με λέιζερ και το οποίο μάλιστα έγινε και πρότυπο κέντρο για την Ελλάδα καθώς οι θεραπείες εφαρμόζονταν με αγνά καλλυντικά από μαστίχα. Κάπου εκεί έρχεται η ιδέα  για τα καλλυντικά Mastic Spa.

Το 2002 εγκαινίασε το πρώτο κέντρο Μastic Spa στη Χίο, ένα υπερσύγχρονο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής και laser και μαζί με τον φαρμακοποιό σύζυγό της Γιώργο Σόδη ανοίγουν το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο Κολωνάκι και ακολουθούν πολλά άλλα. Μάλιστα η εταιρεία Mastic Spa έχει λάβει και Βραβείο Ευρεσιτεχνίας.

Οσο για την άλλη μεγάλη της αγάπη την πολιτική; Αν και μέλος της ΔΑΠ στα φοιτητικά της χρόνια, φαίνεται ότι το «μικρόβιο» το κόλλησε από τον πεθερό της, βουλευτή ΝΔ και δήμαρχο Χίου Γιάννη Σόδη, του οποίου υπήρξε βοηθός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom