Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ιστορία μου,αμαρτία μου.... Παραιτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ

Σαν της Αρτας το γιοφύρι το δημιούργημα του γίγαντα Παντελή Καψή....

Ακέφαλη είναι πλέον η ΝΕΡΙΤ αφού παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Ροδόλφος Μορώνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ροδόλφος Μορώνης ανέβασε χθες στο twitter το εξής σχόλιο:

Αν διακηρύττεις ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι ανεξάρτητο, αντικειμενικό και ποιοτικό αλλά δεν το εννοείς, μη το αναθέτεις σε κάποιον που το εννοεί...

Κανένας δεν εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του,μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Ομως για τον μεν πρόεδρο είναι πολύ φρέσκια η αποκάλυψη "Μπλεγμένος σε αμαρτωλή ΜΚΟ ο νέος πρόεδρος ΝΕΡΙΤ",ενώ και μόνο το twitt του κυρίου Μορώνη δείχνει καθαρά ότι το μέσον δεν είναι ανεξάρτητο,αλλά κυβερνοελεγχόμενο και γι' αυτό μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε!

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μακρυδημήτρης είχε αντικαταστήσει προ ολίγων μηνών τον απομακρυνθέντα Γιώργο Προκοπάκη, καθώς και ότι αύριο λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολύ πρόσφατα (6/8/2014) και ο ίδιος ο Παντελής Καψής έκανε λόγο για κυβερνητικό έλεγχο στη ΝΕΡΙΤ:

«Η τροπολογία για τη ΝΕΡΙΤ

Ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα ακόμα λάθος. Ο νόμος για την ΝΕΡΙΤ απαιτούσε πράγματι χρονοβόρες διαδικασίες η λύση όμως δεν είναι η επαναφορά του κυβερνητικού ελέγχου. Το Εποπτικό Συμβούλιο μπορεί και πρέπει να διορίζεται από ένα πιο αντιπροσωπευτικό σώμα, όχι από την κυβερνητική πλειοψηφία. Πέρσι τέτοια εποχή υπερασπιζόμασταν σαν μεγάλη διαρθρωτική αλλαγή την θεσμική κατοχύρωση της ανεξαρτησίας της Δημόσιας Τηλεόρασης. Σήμερα θα υποστηρίξουμε το ακριβώς αντίθετο. Με ποια αξιοπιστία;»

Να το χαίρεστε κύριοι το "πνευματικό" σας τέκνο....

update:(20:00) Στεγνή ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ για τις παραιτήσεις

Επιβεβαιώνεται η παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου καθώς και του αναπληρωτή διευθύνοντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ.
Πριν από λίγο η ΝΕΡΙΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
"Ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Καθηγητής Αντώνιος Μακρυδημήτρης και ο Αναπληρωτής Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. κ. Ροδόλφος Μορώνης, υπέβαλαν σήμερα με επιστολές τους προς το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας τις παραιτήσεις τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom