Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Με παλαιοκομματικές συνταγές ξεκινάει η νέα Δήμαρχος Ζωγράφου

Θες αντιδημαρχία; Παραιτήσου από την δουλειά σου...

Παραιτήσου από την δουλειά σου για να αναλάβεις άμισθη θέση αντιδημάρχου. Η αλλιώς μαθήματα πως να ξεφορτωθείς κάποιον για να δώσεις την θέση σε κάποιον άλλον.

Πως αλλιώς θα μπορούσες να ερμηνεύσεις την κίνηση της νέας Δημάρχου όταν καλεί κάποιον να παραιτηθεί από την δουλειά του που είναι και το μοναδικό του εισόδημα για να αναλάβει μια άμισθη θέση αντιδημάρχου;( κάποιες θέσεις αντιδημάρχων είναι έμμισθες , κάποιες άλλες όχι )


Δεν είναι αυτονόητο ότι οι άμισθες θέσεις των αντιδημάρχων θα καλυφθούν από εργαζόμενους ανθρώπους; Πως αλλιώς θα επιζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους;

Γιατί αλλιώς μπορούν να καλυφθούν μόνο από εισοδηματίες και κηφήνες με περίεργες διαδρομές...

Φυσικά αν θέλεις να ξεφορτωθείς κάποιον τον γεμίζεις με παράλογες απαιτήσεις και τον αναγκάζεις να κάνει πίσω.

Μην μου πείτε ότι δεν έχετε γίνει κάποια στιγμή στο φιλικό , οικογενειακό , κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο αποδέκτες μιας τέτοιας τακτικής κάποια χρονική στιγμή.

Πόσο μάλλον όταν φημολογείται ότι έχουν πλακώσει τα τηλέφωνα από την Κουμουνδούρου για φίλους και γνωστούς που πρέπει να ικανοποιήθουν.

Όλα θέμα προτεραιοτήτων είναι στην ζωή εξάλλου. Μόνο που όταν κομίζεις το νέο δεν έρχεσαι με το καλημέρα να εφαρμόσεις παλαιοκομματικές συνταγές.

Για το Δίκτυο Ζωγράφου
Θανάσης Δαβαλάς
zografou.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom