Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πήγε στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός να... κλαφτεί για τη διαιτησία στο Αγρίνιο

Αν το ρεπορτάζ αληθεύει και δεν είναι άλλοι οι λόγοι της επίσκεψης τότε που θα πρέπει να πάνε οι υπόλοιπες ομάδες,μικρότερου βεληνεκούς,που σφάζονται σαν αρνιά κάθε χρόνο;

Στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Γουδή, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο. Ο ισχυρός άνδρας της Πειραιώτικης ΠΑΕ  κατευθύνθηκε αμέσως στο γραφείο του Γιώργου Σαρρή, όπου έμεινε για αρκετή ώρα, μαζί με τους δύο αντιπροέδρους της ΠΑΕ, εκφράζοντας τα παράπονα που έχει για την διαιτησία μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Αυτά κυρίως αφορούσαν το ματς του προηγούμενου Σαββάτου, όπου οι ερυθρόλευκοι μιλούν για σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναιτωλικού, το οποίο ανέχτηκε ο διαιτητής Παππάς...

Επίσης οι πρωταθλητές διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκαν στα δύο παιχνίδια αλλά για κάρτες. Εξάλλου μετά το ματς εκείνο είχε προχωρήσει σε σχετικές δηλώσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αν και αρχικά διέρρευσε πως η επίσκεψή του ήταν αιφνιδιαστική νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη Δευτέρα. Στην συζήτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιώργο Σαρρή πέραν του σκέλους της διαιτησίας και ιδίως εκείνης του Αγρινίου οι δύο πλευρές έκαναν και μία γενικότερη κουβέντα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τους ορισμούς των διαιτητών και τον ορθολογισμό που πρέπει να έχουν. Να γίνονται δηλαδή ορισμοί με βάση το σωστό κόστος. Να μην χρειάζεται για παράδειγμα να φεύγει ένας διαιτητής από την Κρήτη για να πηγαίνει στο Αγρίνιο και επιβαρύνονται έτσι παραπάνω οι σύλλογοι. Είναι κάτι πάντως που έχει τεθεί ήδη και από την Σούπερ Λίγκα. Από πλευράς  Ολυμπιακό δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής καμία διευκρίνιση για την επίσκεψη αυτή.

Να θυμίσουμε εδώ τη γνωστή παροιμία "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" κι ότι πέρσι στο Αγρίνιο ήρθε πάλι ισόπαλος ο Ολυμπιακός,ενώ στο Καραϊσκάκη χρειάστηκε τραβηγμένο πέναλτι για να κερδίσει τον Παναιτωλικό!

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του φετινού αγώνα στο Αγρίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom