Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τεταρταίος πυρετός στην Αντιτρομοκρατική - 40 τζιχαντιστές στην Ελλάδα;


Τεταρταίος πυρετός έχει καταλάβει τα αντιτρομοκρατικά επιτελεία των ευρωπαϊκών κρατών όπως επίσης και της Ελλάδας, που παρατηρούν και καταγράφουν μια αυξημένη ροή τζιχαντιστών με ευρωπαϊκά διαβατήρια, να διαπεραιώνονται μέσω Ελλάδας και Τουρκίας στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ.

Τελευταίες εκτιμήσεις, ανεβάζουν σε περίπου 3.000 τους Ευρωπαίους
πολίτες δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών, που μετακινήθηκαν προς τη Μέση Ανατολή, ενώ και από την Ελλάδα, υπήρξαν

σποραδικές μεν, αλλά καταγεγραμμένες επιστροφές Ιρακινών και Σύρων υπηκόων που εκτιμάται ότι επέστρεψαν παρακινημένοι από το φονταμενταλιστικό κάλεσμα του Ιερού Πολέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη χώρα μας βρίσκονται από την αντιτρομοκρατική σε στενή παρακολούθηση τουλάχιστον 40 άτομα που θεωρούνται ότι αποτελούν εν δυνάμει αλλά εν υπνώσει θύλακες τζιχαντιστών, ενώ παράλληλα, γίνεται καθημερινή καταγραφή και έλεγχος των περίπου 500 προσφύγων από Ιράκ και Συρία που μπαίνουν σε ελληνικό έδαφος και για τον ιό του «Έμπολα», αλλά και για την πιθανότητα να πρόκειται γα τζιχανστιστές που έρχονται επιφορτισμένοι με ειδικές αποστολές.

Ο πραγματικός φόβος των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών είναι όμως, όταν θα κλείσουν τα μέτωπα και επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο ολόκληρος αυτός εκπαιδευμένος στρατός φανατικών υπηκόων του αχαλίνωτου τρόμου.

http://www.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom