Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγωδία σε αγώνα ράλι στην Πορτογαλία: 3 νεκροί και 8 τραυματίες

Ανάμεσά τους δυο παιδιά ηλικίας 8 και 13 ετών

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους δυο παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός δυστυχήματος σε αγώνα ράλι στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας. 

Ένα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στους θεατές που παρακολουθούσαν από ένα σημείο που δεν είχε προστατευτικά εμπόδια. ηλικίας 8 και

Νεκρά είναι δυο αγοράκια ηλικίας 8 και 13 ετών καθώς και μια 48χρονη γυναίκα. Άλλα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν επίσης, μεταξύ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Πούμπλικο η οποία επικαλείται πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μια 40χρονη γυναίκα η οποία φέρει τραύμα στο κεφάλι και μια νεαρή γυναίκα που έχει 18 κατάγματα στο πόδι, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Μπράγκα όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Το τραγικό συμβάν έγινε περίπου στις 15:25 τοπική ώρα της Κυριακής, λίγο μετά την έναρξη του πρώτου σταδίου του αγώνα, και ενώ το όχημα είχε ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Μετά το δυστύχημα το ράλι σπριντ Γκιμαράες, διακόπηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom