Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού 3-2 την Ατλέτικο (βίντεο με τα γκολ)


Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός!Οι Πειραιώτες(τρόπος του λέγειν,μόνο δύο Ελληνες στην αρχική ενδεκάδα) παρότι είχαν απέναντί τους την πρωταθλήτρια Ισπανίας και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και μάλιστα αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, Ατλέτικο Μαδρίτης,κατάφεραν να την υποτάξουν με 3-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης",που έβραζε από τους χιλιάδες ερυθρόλευκους οπαδούς.

Ο Ολυμπιακός ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς,μόλις στο 13',με τον Μασουάκου που βρήκε κενό χώρο και με άπιαστο σουτ στην αριστερή γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ατλέτικο.



Μετά την ψυχρολουσία η Ατλέτικο πίεσε τον Ολυμπιακό,ο οποίος όμως πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 30'.

Γύρισμα του Τσόρι από αριστερά,ο Μήτρογλου άφησε έξυπνα την μπάλα για τον Αφελάι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό!




Στο 38' η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο παιχνίδι με γκολ του Μάντζουκιτς με κεφαλιά!




Χωρίς αλλαγές άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με την Ατλέτικο να μπαίνει πιο δυνατά και να ψάχνει με κάθε τρόπο την ισοφάριση.

Κι όμως το γκολ το πέτυχε ο Μήτρογλου στο 73' για τον Ολυμπιακό!Ο Μανιάτης έκλεψε και πάσαρε στον Κασάμι, ο τελευταίος γύρισε από τα δεξιά και ο Μήτρογλου αφού κοντρόλαρε στη μικρή περιοχή με γυριστό αριστερό σουτ έγραψε το 3-1.




Στο 86' και πάλι η Ατλέτικο κατάφερε να μειώσει,όταν σε σέντρα του Κόκε από τα δεξιά, ο Γκριεζμάν βρέθηκε στην πλάτη του Ελαμπντελαουί και με πλασέ έκανε το 3-2.



Η Ατλέτικο πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό των τρίλεπτων καθυστερήσεων για να ισοφαρίσει,αλλά...

Η καλή εμφάνιση του πρωταθλητή Ελλάδος στέφθηκε από μια μεγάλη νίκη  επί μιας μεγάλης αντιπάλου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ολυμπιακός:Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μιλόγιεβιτς, Κασάμι(84' Γιαννούλης), Μανιάτης, Αφελάι(69' Εντινγκά), Ντομίνγκες(57'Φουστέρ), Μήτρογλου

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Αρντά, Κόκε, Γκάμπι(56' Γκρίεζμαν), Σουάρεθ (75' Σαούλ), Γκαρθία(66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom