Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πέθανε 2 μέρες μετά το γάμο του ύστερα από σύγκρουση με τζετ σκι φίλου του!


Ένας 39χρονος Βρετανός τραυματίστηκε θανάσιμα το απόγευμα της Τετάρτης ενώ έκανε τζετ σκι στην περιοχή Καμάρι στη Σαντορίνη. Κατά τη διάρκεια ελιγμών ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με έναν άλλο οδηγό τζετ σκι που μάλιστα ήταν και φίλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39 χρόνος που είχε παντρευτεί δύο ημέρες πριν στη Θήρα, είχε νοικιάσει δύο τζέτ σκι μαζί με το φίλο του, στην παραλία στο Καμάρι.
Λόγω κακών και επικίνδυνων χειρισμών τα δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος. Τα τραύματα από τη σύγκρουση φάνηκαν αρχικά στον ίδιο επιπόλαια και επιφανειακά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο 39χρονος κατέλυσε στο ξενοδοχείο του.

Τις πρωινές ώρες όμως, μεταφέρθηκε από την σύζυγό του εσπευσμένα στο Κέντρο υγείας και οι γιατροί αφού διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία έδωσαν εντολή στο Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης να τον μεταφέρει άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης.

Ο άνδρας τελικά κατέληξε κατά τη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο, ενώ ο 29χρονος οδηγός του άλλου τζετ-σκι που είναι καλά στην υγεία του, συνελήφθη σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η λιμενική Αρχή της Σαντορίνης προχώρησε στη σύλληψη και του εκμισθωτή των θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Νάξου.

Δείτε ΕΔΩ δηλώσεις του Λιμενάρχη Σαντορίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom