Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

25χρονος καταπλακώθηκε από κλαρκ και 45χρόνος πατέρας έπεσε σε πηγάδι

Δυο τραγικές ειδήσεις,δυο θάνατοι νέων ανθρώπων,που με λίγη προσοχή θα μπορούσαν ν' αποφευχθούν...

Τραγικό δυστύχημα με κλαρκ - Νεκρός ένας 25χρονος
Τραγωδία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Σαγεΐκων Αχαΐας. Νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε το ανυψωτικό μηχάνημα κλαρκ που οδηγούσε κάνοντας κάποια δουλειά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, όταν ο 25χρονος άνδρας από την Αλβανία, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και έκανε κάποιες δουλειές.

Εκεί και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, το μηχάνημα ανετράπη και ο νεαρός εγκλωβίστηκε κάτω από αυτό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της προσωρινά υπεύθυνης της επιχείρησης, μιας 23χρονης κοπέλας, καθώς όπως έχει διαφανεί μέχρι στιγμής από την προανάκριση, ο 25χρονος είχε πάρει το κλαρκ με την άδεια της εταιρίας.

Ο νεαρός στερείτο άδειας χειριστή ανάλογου μηχανήματος.

πηγή: patrastimes

Τραγικός θάνατος για πατέρα δυο παιδιών
Πήγε να φορτώσει κρεμμύδια και έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων

Άσχημο παιγνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 45χρονο πατέρα...

Ο άτυχος άνδρας έφτασε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ σε αγροτική περιοχή στο Τάχι Θηβών με το φορτηγό για να φορτώσει κρεμμύδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπαίνοντας με την όπισθεν στο χωράφι κατάλαβε ότι η πίσω ρόδα του αυτοκινήτου κάπου βούλιαξε.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει μέσα στο σκοτάδι, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Ο 45χρονος έπεσε σε "κρυφό" πηγάδι που υπήρχε στο σημείο και φυσικά μέσα στο σκοτάδι δεν φαινόταν.

Όσοι βρίσκονταν στο χωράφι εκείνη την ώρα, έτρεξαν ακούγοντας την κραυγή του άτυχου άνδρα, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο πάγωσαν αφού κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική από τη Θήβα και στη συνέχεια η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού το πηγάδι είχε βάθος 30 μέτρων και η ανάσυρση του 45χρονου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Τελικά μετά από πολύωρη επιχείρηση, στις 3.00΄ τα ξημερώματα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν νεκρό τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος ήταν από την Κυλλήνη και δούλευε ως οδηγός για το μεροκάματο.

http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom