Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

100 κουκουλόφοροι αμαύρωσαν το ειρηνικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα (φωτο & βίντεο)


- Eλάχιστοι αμαύρωσαν το ειρηνικό μαζικότατο συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι
- Περίπου 100 κουκουλοφόροι σπάνε οτι βρουν μπροστά τους σε καταστήματα
- Ανταλλακτήρια χρυσού, τράπεζες και ΚΕΠ στο στόχαστρό τους, έσπασαν και το Δημαρχείο
- Επιτίθενται στους διαδηλωτές που προσπαθούν να τους σταματήσουν
- Video ντοκουμέντο στο Newsit



Τα κατάφεραν και πάλι. Οι γνωστοί άγνωστοι, αυτοί που κρύβονται πίσω απο τις κουκούλες τους, αυτοί που τα κάνουν μπάχαλο κάθε φορά που ο λαός διαδηλώνει είτε για να τιμήσει έναν νεκρό όπως τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, είτε για να διεκδικήσει τα δικαιωματά του. 



100 κουκουλόφοροι αμαύρωσαν το ειρηνικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα




Μια ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων με αντιασφυξιογόνες μάσκες, απομονώθηκαν από το ειρηνικό συλλαλητήριο και άρχισαν τους βανδαλισμούς. 
Είναι τόσο η βλακεία αυτών των κουκουλοφόρων που είχαν στήσει οδοφράγματα σε όλους τους δρόμους, και ρίχνοντας ένα κάδο μπροστά σε ένα λεωφόρειο προσπάθησαν να το πυρπολήσουν. Ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου πρόλαβε να τραβήξει το χειρόφρενο και αμέσως άνοιξε τις πόρτες για να βγει ο κόσμος. 
Η προσπάθεια των κουκουλοφόρων να πυρπολήσουν το λεωφορείο ευτυχώς απέβη άκαρπη, ωστόσο πρόλαβαν να σπάσουν τα παράθυρα του λεωφορείου.

Η μαρτυρία του οδηγού λεωφορείου




Ντου και σε γνωστό σούπερ μάρκετ

Οι ταραξίες που σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ήταν μικρής ηλικίας δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά μπούκαραν και σε γνωστό σούπερ μάρκετ της περιοχής, λίγο πριν το κλείσιμο και δεν άφησαν τίποτα στα ταμεία, τρομοκρατώντας και τους καταναλωτές που εκεινη την ώρα βρίσκονταν εκεί.

Στην οδό Σαλαμίνος στο Κερατσίνι έσπασαν ΚΕΠ, υποκαταστήματα τραπεζών και ανταλλακτήριο χρυσού ενώ έκαναν πλιάτσικο σε γνωστό υποκατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας. Σε κόλαση έχει μετατραπεί και η οδός Κωνσταντινουπόλεως. 


Από το μένος τους δε γλύτωσε ούτε το κτίριο του Δημαρχείου στο Κερατσίνι, καθώς κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες και έσπαγαν τα παράθυρα και τις πόρτες του δημαρχείου. 




Στο διάβα τους δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι κουκουλοφόροι, καθώς έβαζαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών, ενώ έσπαγαν τζαμαρίες και όλα αυτά σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής, όπου ο κόσμος έτρεχε να απομακρυνθεί από την εστία των επεισοδίων. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom